Noutăți și comunicate

Concert Steelborn in Ageless Club

3 aprilie 2013
Concert Steelborn in Ageless Club
Miercuri, 3 aprilie 2013, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati in Ageless Club pentru un concert Steelborn, primul concert la Bucuresti pe anul 2013.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Dupa lunile reci care par ca nu vor sa plece cu una, cu doua, Steelborn aduce primavara la Bucuresti printr-un concert electrizant, asa cum v-a obisnuit, sustinut in fata celor care vor sa dezbrace chiar si ultimele cojoace ale iernii. Va asteptam sa cantati cu noi, ca de fiecare data.

In luna martie 2012, STEELBORN a lansat primul disc full lenght, intitulat "Trup de apa", intr-o atmosfera incinsa, alaturi de peste 500 de iubitori de rock autohton. Discul a fost primit foarte bine atat de public, cat si de presa de specialitate, material discografic ce poate fi ascultat pe site-ul oficial http://www.steelborn.ro.

Trupa STEELBORN ii are in componenta pe Aura Danciulescu - voce, Mihai Danciulescu - chitara, Alex Botezatu - chitara, Robert Munean - bass si Catalin Gurau - tobe.

Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19, autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Booking și rezervări: 0726811636,   http://www.ageless.ro

Miercuri, 3 aprilie 2013, STEELBORN va sustine primul concert la Bucuresti pe anul 2013, in Ageless Club, Calea Serban Voda nr. 213.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top