Noutăți și comunicate

Concert Spiritual Ravishment, Mediocracy,Days Before Disappearance si Abnormyndeffect in Club Cage

6 noiembrie 2010
Concert Spiritual Ravishment, Mediocracy,Days Before Disappearance si Abnormyndeffect in Club Cage
Sambata, 6 noiembrie 2010, Axa Valaha Productions va invitia in Club Cage la un concert al trupelor Spiritual Ravishment, Abnormyndeffect, Mediocracy si Days Before Disappearance.

Pretul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Cage Club: Str. Nicolae Titulescu, Nr. 171, Bucuresti.

In primul weekend al lunii noiembrie, Spiritual Ravishment, una dintre cele mai importante trupe din Transilvania in materie de metal extrem, prezinta concertul de lansare in capitala al primului material discografic oficial, albumul "Children of The Atom", materializat printr-o aparitie live la fel de turbulenta si agresiva ca si muzica pe care cei patru transilvaneni o prezinta. Axa Valaha Productions a pregatit astfel o seara plina de furie incontrolabila, "un dezmat vulgar de putere" pe coordonate death metal si grindcore ce definesc muzica celor patru oradeni, precum si albumul lor de debut. Alaturi de Spiritual Ravishment, pentru a transforma concertul de lansare intr-un eveniment de tinut minte, au fost invitate alte trei trupe din Romania si Republica Moldova, exponenti ai scenei subterane din zona, incepand cu faimoasa trupa basarabeana Abnormyndeffect, grindcore alambicat de inalta clasa de la Chisinau, Mediocracy, revelatia anului in materie de downtempo crustcore sludge, o trupa unicat a undergoundului bucurestean, urmand ca oficiile de opening act sa fie facute de trupa bucuresteana Days Before Disappearance, aliniati metalui extrem, in egala masura death metal sau grindcore. Concertul de lansare se va desfasura in noua destinatie a rockerilor bucuresteni, Cage Club, proaspat renovata, cunoscuta publicului din Bucuresti inca din perioada in care in aceeasi locatie functiona acum defunctul Live Metal Club. Pretul unui bilet este de 15 lei si se poate procura direct in ziua concertului, la intrare. CDul "Children of the Atom" va putea fi achizitionat la pretul de 25 de lei, dar si in varianta CD + tricou Spiritual Ravishment la pretul de doar 50 de lei, cumparatorii beneficiind de asemenea de mai multe logo stickere gratuite. Vor fi prezenti de asemenea cu standuri oficiale cele doua labeluri romanesti Axa Valaha Prods si Bestial Records, de asemenea vor putea fi achizitionate diverse produse de merchandise ale trupelor invitate. Mai multe informatii gasiti la www.myspace.com/coro_axa_valaha, pentru rezervari si acreditari de presa, contactati Axa Valaha Prods la email axa666[at]yahoo[dot]com sau tel. 0721.107776


SPIRITUAL RAVISHMENT (Oradea - post apocalyptic grind/death metal)
www.myspace.com/spiritualravishment

Spiritual Ravishment este probabil trupa cu cea mai rapida evolutie din subteranele scenei transilvanene de metal extrem, o aparitie fulgeratoare si deocamdata unica intr-un oras pe jumatate ancorat intr-un trecut incert, aflat la mare distanta de capitala si de realitatile angrenajului metalifer, un oras cunoscut doar datorita veteranilor de la Celelalte Cuvinte si a de-acum celebrului consilier local care interzice concerte metal. Dupa ce trupa cu cea mai diversa combinatie etnica din undegroundul romanesc (doi romani, un maghiar si un sirian) a surprins publicul concertand cu succes alaturi de nume grele ale scenei metal internationale, ca Lividity, Hate sau God Dethroned si continuand cu aparitii live in Romania, Bulgaria si Ungaria, era momentul pentru un album de debut, materializat prin semnarea unui angajament cu singurul label undeground din Romania care inca editeaza albume ale trupelor valoroase din undeground, Axa Valaha Productions. "Children of the Atom", un compendiu de opt piese cu o durata de aproape 35 de minute, inregistrat in mai multe sesiuni de studio in Romania si Ungaria si beneficiind de un mixaj si o masterizare excelenta sub bagheta celui mai prolific producator roman, Marius Costache, prezinta o trupa matura, extrem de versatila si de talentata, in egala masura brutala, violenta si surprinzatoare, reusind sa surprinda tensiunea de pe scena direct sub forma unui album matur, conceptual, vorbind despre sfarsitul lumii dominate de corporatii, cercuri de interese, intrigi financiare, terorism, razboaie de gherila si amenintari atomice, precum si de viata de dincolo de acest infern. Penduland inteligent intre riff-uri death metal si blastbeat-uri grindcore, suprapuse unui amalgam de voci ale infernului informatic si de samplere mad-max, "Children of the Atom" este unul dintre cele mai intense albume lansate vreodata in tara noastra, fara indoiala un material de tinut minte, soundtrackul apocaliptic si nuclear al undegroundului din Romania, descris de celebra revista britanica Metal Hammer drept " killer, great beefy modern-sounding brutal death metal. I love it". Dupa ce trupa a impresionat publicul din Oradea, Suceava, Bacau, Iasi si Debrecen in cadrul turneului de promovare "Children of the Atom in Tour", urmatoarea oprire e la Bucuresti, pe 6 noiembrie, urmand ca pe 13 noiembrie Spiritual Ravishment sa concerteze la Petrosani, in cel mai vechi club rock din Romania, Barock Bar, in timp ce mai multe concerte de promovare sunt deja confirmate pentru 2011 in Romania, Bulgaria, Ungaria, Serbia si Germania.


ABNORMYNDEFFECT (Chisinau - twisted technical grindcore jazz)
www.myspace.com/abnormyndeffect

Cei patru basarabeni, cunoscuti publicului autohton datorita prestatiilor incendiare alaturi de Parricide, Vital Remains sau Grave Maker, dar si datorita turneelor permanente pe care le sustin in Romania, vor reveni la Bucuresti dupa recitalul incendiar din ianuarie, din cadrul Satan Klaus Metal Party club-fest, un show in capitala Romaniei alaturi de bunii lor prieteni de la Spiritual Ravishment, in avanpremiera turneului european pe care basarabenii in vor sustine alaturi de grinderii suedezi de la The Arson Project, un lung periplu care include concerte in Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Lituania, Cehia, Slovacia, Ucraina, Republica Moldova si Romania. Recitalul celor patru basarabeni va include in premiera piese de pe noul album Abnormyndeffect, ce va fi lansat in a doua jumatate a anului viitor.


MEDIOCRACY (Bucuresti - downtempo crustcore sludge)
www.myspace.com/mediocracy

Mediocracy, revelatia undegroundului bucurestean in 2010, o aparitie fulgeratoare, un stil unic in Romania, cantonat pe coordonate crustcore, cu certe influente din zona crust grind scandinava gen Disfear, dar amestecate cu sonoritati stoner sludge ce amintesc de Eyehategod, cu o componenta ce include cinci muzicieni care au activat de-a lungul timpului in multe trupe valoroase din zona deathcore / metalcore / harcore, cu riffuri neobisnuite si un vocal nebun, alaturate unui concept radical din punct de vedere politic, Mediocracy vor completa line-up-ul unui eveniment nebun, care aduna pe aceeasi scena probabil cele mai valoroase trupe din perimetrul subteran si extrem, pregatind de asemenea periplul balcanic pe care cei cinci crusteri bucuresteni il vor sustine alaturi de The Arson Project in Bulgaria, Greecia, Macedonia, Turcia si Romania la jumatatea lunii decembrie.


DAYS BEFORE DISAPPEARANCE (Bucuresti / Braila - deathcore / death metal)
www.myspace.com/5dbd

Si pentru ca seara de 6 noiembrie trebuia sa aiba si un opening act, decizia a fost simpla, in conditiile in care Days Before Disappearance este una dintre cele mai energetice tinere trupe ale scenei bucurestene. Puternic influentati de isteria si viteza grindcore, dar si de riffurile clasice de death metal sau de groove-ul hardcore, deocamdata fara niciun material lansat oficial, dar cu multiple aparitii live de-a lungul timpului, DBD este trupa care va incinge spiritele in cadrul concertului de lansare a albumului Spiritual Ravishment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top