Noutăți și comunicate

Concert Spiritual Ravishment, Crosshair si Putrid Emanation

16 decembrie 2011
Concert Spiritual Ravishment, Crosshair si Putrid Emanation
Vineri, 16 decembrie 2011, incepand cu ora 19:00, sunteti invitati in Club Moszkva din Oradea la un concert Spiritual Ravishment, Crosshair si Putrid Emanation.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

La final de an 2011, Ribcage Booking a hotarat sa ofere un concert dedicat exclusiv celor mai importante si talentate trupe oradene, astfel cea mai cunoscuta trupa de metal extrem din Oradea, Spiritual Ravishment, va concerta alaturi de cea mai talentata trupa tanara din cetatea Bihariei, Crosshair, si de tinerele sperante death metal locale Putrid Emanation. Sponsorii evenimentului sunt Casa de Cultura Oradea, Asociatia Jazz Rock Transilvania si Utopium.

Trupa headliner a evenimentului din 16 decembrie este Spiritual Ravishment, cei patru transilvaneni nucleari revenind pe scena de acasa unde n-au mai concertat din luna martie, atunci cand au deschis pentru Ragnarok si Nervo Chaos, intre timp ei adaugandu-si in biografie mai multe concerte in Germania, un mini-turneu est-european alaturi de Misery Index, una dintre trupele lor favorite, respectiv concerte in Romania alaturi de legendarii Napalm Death si Decapitated, dupa ce au concertat alaturi de nume grele ale scenei death metal, ca Lividity, Hate sau God Dethroned. Oradenii au lansat in toamna anului 2010 albumul de debut, intitulat "Children of the Atom", un compendiu de opt piese cu o durata de aproape 35 de minute, inregistrat in mai multe sesiuni de studio in Romania si Ungaria si beneficiind de un mixaj si o masterizare excelenta sub bagheta celui mai prolific producator roman, Marius Costache. Discul prezinta o trupa matura, extrem de versatila si de talentata, in egala masura brutala, violenta si surprinzatoare, reusind sa surprinda tensiunea de pe scena direct sub forma unui album matur, conceptual, vorbind despre sfarsitul lumii dominate de corporatii, cercuri de interese, intrigi financiare, terorism, razboaie de gherila si amenintari atomice, precum si de viata de dincolo de acest infern. Penduland inteligent intre riff-uri death metal si blastbeat-uri grindcore, suprapuse unui amalgam de voci ale infernului informatic si de samplere mad-max, "Children of the Atom" este unul dintre cele mai intense albume lansate vreodata in tara noastra, fara indoiala un material de tinut minte, soundtrackul apocaliptic si nuclear al undegroundului din Romania.
http://www.facebook.com/spiritualravishment

Crosshair a reusit intr-un timp foarte scurt sa-si defineasca stilul si sa treaca de la statutul de proiect amator la cel de trupa metal serioasa care poate face fata cu brio oricarui eveniment underground, mai ales ca au lansat deja materialul de debut, sub forma unui mini-album intitulat "Project Insanity". Pustii oradeni, marea speranta locala, având în repertoriu un set de piese inspirate de sonoritățile heavy / thrash metal din anii '80, dar și de trupe precum Slayer, Evile sau Warpath, vor condimenta cu stilul lor mai degraba tehnic, decat extrem de brutal, line-up-ul serii de 16 decembrie.
http://www.myspace.com/crosshairband

Putrid Emanation este noua titulatura de inspaimantat scena underground bihoreana, cu un repertoriu extrem si brutal, proiectul care il include si pe chitaristul formatiei Crosshair se axeaza atat muzical, cat si conceptual pe cele mai trainice coordonate brutal death metal si grindcore, alaturi de cele cateva compozitii proprii, membrii Putrid Emanation propunand si cateva cover-uri Six Feet Under sau Cannibal Corpse.
http://www.myspace.com/putridemanation


Evenimente recomandate

Top