Noutăți și comunicate

Concert Speak Floyd la Hard Rock Cafe

16 martie 2018
Concert Speak Floyd la Hard Rock Cafe
Vineri, 16 martie 2018 sunteţi invitaţi la Hard Rock Cafe la un concert Speak Floyd (trupa românească tribut Pink Floyd), începând cu ora 22:30.

In luna martie se implinesc 45 de ani de la lansarea albumului “The Dark side of The Moon”. Pe 16 martie Speak Floyd va cânta acest album in totalitate, așa cum e pe disc, plus alte multe piese Pink Floyd. Stați pe aproape pentru “Dark Side Of The Moon Tour” 

Speak Floyd reusesc sa recreeze atmosfera psihedelica si sa aminteasca publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzica ci si prin versurile filozofice. Membrii trupei: Dudu Isabel (Seven), Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Razvan Roti, Kolumban Zoli, Edi Raita si Lazar Rudy se adreseaza iubitorilor de rock progresiv de cea mai buna calitate, dar si celor care descopera abia acum misterul Pink Floyd.

Formatia Speak Floyd s-a infiintat in ianuarie 2010 la Cluj, avand in componenta muzicieni cu experienta si care din pasiune pentru muzica formatiei Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiratie si de mare succes in randul ascultatorilor de muzica de calitate din Romania.

Prestatiile de exceptie pe care le realizeaza membrii formatiei Speak Floyd cand apar pe scena, atentia si seriozitatea cu care abordeaza fiecare piesa, precum si proiectele de viitor la care lucreaza membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care speram sa se poata bucura cat mai multi iubitori de muzica buna din Romania si de ce nu, si din alte tari.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:

  • VIP: 55 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 45 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 45 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top