Noutăți și comunicate

Concert Sophisticated Lemons in Wings Club

25 martie 2011
Concert Sophisticated Lemons in Wings Club
Vineri, 25 martie 2011 Wings Club va gazdui un concert al trupei Sophisticated Lemons incepand cu ora 22:00. In deschidere vor canta cei de la Sketch.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Sophisticated Lemons s-au afirmat pe scena romaneasca, concertand in majoritatea cluburilor bucurestene atat singuri cat si alaturi de alte nume sonore ale muzicii alternative romanesti, precum OCS, Kumm, Byron si multi altii. Trupa este formata din Radu Osaciuc (voce si chitara), Andrei Dragusanu (chitara solo), Alex Marinescu (bass) si Andrei "Spike" Popa (tobe). Piesa lor "No Clock Can Turn Back Time" se afla actualmente in heavy rotation la Radio Guerrilla si poate fi descarcata gratuit de pe pagina lor de Facebook.

www.facebook.com/sophisticatedlemons
www.myspace.com/sophisticatedlemons
www.youtube.com/sophisticatedlemons

Alaturi de lamai vor urca pe scena cei de la Sketch, o trupa tanara de alternative/garage rock, formata la inceputul anului 2010. Sketch sunt: Radu Dorobantu (tobe), Mircea Steriu (chitara), Daniel Antohi (voce si chitara) si Alexandru Sasu (bass). Printre primele lor concerte se numara prestatia de la Global Battle of the Bands si deschiderea unui concert The MOOoD pe 2 decembrie 2010. De atunci, cei patru au mai cantat alaturi de Ab4, OCS dar au avut si un concert propriu in Big Mamou. Cele doua piese inregistrate de ei pot fi ascultate pe paginile de social media.

www.myspace.com/sketchbnd
www.facebook.com/sketchbnd
www.youtube.com/sketchbnd

Rezervari la: 0724 076 246 (dupa 14:00)

Dupa concert, party Indie Frogday cu DJ Streetlight!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top