Noutăți și comunicate

Concert Ska Nk si Monokrom live in Timisoara

3 decembrie 2016
Concert Ska Nk si Monokrom live in Timisoara
Sambata, 3 decembrie 2016, orele 21:00, trupa baimareana Ska Nk aduce anarhia in Timisoara in Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu Nr.9), lor alaturanduli-se formatia locala Monokrom.
Intrare: 15 lei



Eveniment in cadrul – Timisoara Capitala Tineretului din Romania.
Fb event: https://www.facebook.com/events/1200263000053479/

Ska Nk (Baia Mare)
SKA-NK este o trupa ce s-a format pe taramuri baimarene in vara anului 2010. Fiind amatori de muzica vesela, au hotarat ca numele formatiei sa fie o abreviere a stilurilor principale care ii definesc: ska-ul si punk-ul = Ska-nk. Mai mult, in piesele lor se observa si influente reggae sau rap. Piesele ating o gama vasta de subiecte, de la cele mai serioase, pana la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte indraznete.

Baietii au doua albume la activ: "Suntem la televizor"(2011) si "Pe acorduri de vara" (2015), plus o serie de videoclipuri oficiale.

https://www.youtube.com/watch?v=GshgDDoQ7Sk

Monokrom (Timisoara)
Monokrom este o trupa de "alt-punk" infiintata in 2014. Trupa a inceput cu concerte acustice, la mici evenimente publice din Timisoara, interpretand piese de la trupe de pop-punk precum Green Day, Blink182, The Offspring. Din toamna lui 2015, trupa a inceput sa scrie piese proprii, cu teme nautice, cu influente foarte diverse. (practic, incercam sa creem un gen nou).

(2) ConcertSkaNksiMonokromlive..._ZzJqr8Qf.jpg
Membrii :
Seba Ursache-Voce/Chitara
Vinter Marco-Chitara
Darius Zelenco-Bass
Razvan Muthi-Tobe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top