Noutăți și comunicate

Concert Sebastian Spanache Trio in Club STUDIO

11 decembrie 2015
Concert Sebastian Spanache Trio in Club STUDIO
Vineri, 11 decembrie 2015, Sebastian Spanache Trio vor urca pe scena din Club STUDIO, începând cu ora 22:00, pentru un concert extraordinar de jazz.

Prețul unui bilet este de 25 RON, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0752 666 699.
Adresa Club STUDIO : Calea Moșilor 95, București.



Au trecut 4 ani de la lansarea, din Timișoara, a primului material discografic al acestui grup excepțional. De atunci, Sebastian Spanache Trio a concertat pe marile scene ale unor festivaluri precum: Gărâna Jazz Fest, Sibiu Jazz Fest, JazzTM, Bucharest Jazz Festival și multe altele, împărțind scena cu numeroși artiști de talie mondială.

De asemenea, trio-ul a susținut concerte în numeroase orașe importante pentru scena europeană de jazz, dintre care amintim: Berlin, Viena, Praga, Budapesta, Cracovia, Bratislava, Vroslav, Belgrad, Debrecen, Szeged ș.a.

După 4 ani de concerte și turnee, 2 albume (primul album - producție proprie, ultimul album - produs de Fiver House Records) și un material video consistent, Sebastian Spanache Trio va urca pe scena clubului STUDIO, din capitală, pentru un concert extraordinar, în care cei trei muzicieni vor prezenta cele mai bune piese ale lor, de până acum.

Mai multe detalii:


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top