Noutăți și comunicate

Concert Sarmalele Reci in Hard Rock Cafe

18 Mai 2012
Concert Sarmalele Reci in Hard Rock Cafe

Vineri, 18 mai 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Sarmalele Reci in Hard Rock Cafe.

Biletele s-au pus în vânzare la Hard Rock Cafe si in rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, online pe http://www.eventim.ro). Pretul unui bilet este de 50 lei (in fata scenei, includ albumul trupei) si 30 lei (in restul salii).

Vineri, 18 mai 2012, trupa Sarmalele Reci va susține la Hard Rock Cafe concertul de lansare al albumului "Haos.ro". Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Horvath și Vlady Săteanu au pregătit un concert care ii va bucura pe toți fanii trupei si iubitori ai rock-ului de calitate.

Albumul este un produs tipic Sarmalele Reci, conținând zece cântece în stilul caracteristic, pe versurile lui Florin Dumitrescu. "Haos.ro" e o stare de spirit, din păcate e starea României de azi. Așa cum s-au definit de la început "" "mai puțin comode"¦ mai puțin conformiste"¦ cam deranjante"¦ deci reci" -, Sarmalele continuă să-si expuna punctele de vedere pe ritmuri pline de energie atunci când abordează cu dezinvoltură chestiuni care privesc societatea actuală sau cu note lirice, atunci când subiectul abordat se referă la trăiri intime.
Concert Sarmalele Reci in Hard Rock Cafe Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.