Noutăți și comunicate

Concert STEMA si PIMP in Club Control

24 octombrie 2013
Concert STEMA si PIMP in Club Control
Joi, 24 octombrie 2013, sunteti invitati de la ora 21:00 la un concert STEMA in Club Control din Bucuresti. Special guest: PIMP.

Seara de joi debuteaza cu performance-ul trupelor STEMA si PIMP si continua pe aceeasi linie pop-rock cu un afterparty pe masura.

Fb event
Intrare: 10 lei
Sala Berlin/ club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4 http://www.facebook.com/clubcontrol



Trupa Stema s-a infiintat in anul 2011 la initiativa lui Silviu Sanda - un artist polivalent care a cantat de-a lungul timpului cu trupe ca Timpuri noi, Pheonix, Sarmalele Reci sau Sfinx Experience.

Genul muzical abordat de trupa Stema este un rock urban cu influente pop-electro. Videoclipul celui mai nou single "Fiecare om", un featuring cu Super ED a fost filmat in localitatea Breaza, iar regia este semnata de Khaled Mokhtar.
http://www.trupastema.ro
http://www.facebook.com/TRUPASTEMA



PIMP este unul dintre cele mai noi si incitante proiecte muzicale pop-rock autohtone.

Cantemir - Lead Vocals & Guitar
Radanu - Drums & Sampling
Mr. T - Guitar
Ursu - Bass

http://www.reverbnation.com/pimpofficial
http://www.facebook.com/pimpofficial
soundcloud.com/pimpofficial/pimp-lovesong

Parteneri media: Radio Guerrilla, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, SapteSeri, VICE, Decat o Revista, SUNETE, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, VeiozaArte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top