Noutăți și comunicate

Concert SIM si TIPTIL in club 100 Crossroads

5 noiembrie 2009
Concert SIM si TIPTIL in club 100 Crossroads
Joi, 5 noiembrie 2009, de la ora 21:00 sunteti asteptati in club 100 Crossroads la un concert SiM si un concert TIP TIL. Ne-am deschis bratele catre o noua provocare, ne-am cunoscut, ne-am imprietenit si ne-am hotarat sa imparasim cu voi starile minunate pe care le traim in canturile noastre.
Tiptil-tiptil avem de gand sa va invaluim cu muzici care sa va faca sa tresariti de bucurie, sa dansati cu toate particelele corpului, sa simtiti cele mai dulci-acrisoare senzatii pe care muzica ni le induce.


Tiptil-tiptil o sa fim fermecati si-o sa fermecam lumea asta cinica si riguroasa cu adieri sonore firave - agresive - senzuale - lascive - dansante - melodioase - armonioase - izbitoare - creative - colorate - inaltatoare.
Tiptil-tiptil ne vom transforma cu totii in urechi si-n instrumente de ascultat si de dansat, atunci cand muzica va transcende corpurile si mintilie noastre si va deveni o entitate aparte sorbita si venerata cu nesat.
Concert 100% live! Bilet de intrare 10 lei.


SIM este o trupa de alternative pop-rock infiintata in 2007. Numele este un acronim pentru "as I am", pentru ca muzica si versurile SIM reflecta modul in care sunt si simt membrii trupei. Nici mai mult, nici mai putin. SIM canta pentru toate varstele, toate gusturile si toate categoriile de oameni care se regasesc in tonul optimist sau nota melancolica a pieselor lor.

Componenta: Danni Ionesco (voce), Florin Panianopol (chitara solo/chitara ritm), Radu Dipratu (chitara), Andrei Constantinescu (bass), Robert Patan (clapa/orga electronica) si Mihai (Michi) Potorac (tobe).


100 Crossroads
Adresa: Calea Mosilor, nr. 100, sector 2
Contact & rezervari: 0745250339; 0727362142
http://100crossroads.blogspot.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top