Noutăți și comunicate

Concert SEMNAL M in Hard Rock Cafe din Bucuresti

15 martie 2013
Concert SEMNAL M in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Vineri, 15 martie 2013,  legenda rockului transilvan, SEMNAL M ajunge, in premiera, pe scena din Hard Rock Cafe. Din programul serii nu vor lipsi slagare ce au incantat generatii intregi, precum "La fereastra ta, " "Spune-mi cine esti, "  "O roata de foc" sau "Povesti la gura sobei".

SEMNAL M este un reper in peisajul rockului autohton si una din cele mai indragite trupe din Transilvania. Recent, SEMNAL M a aniversat 35 de ani de cariera, iar portofoliul formatiei include peste 10 materiale discografice.

In jurul nucleului format din Stefan Boldijar si Iuliu Merca, SEMNAL M a reunit mereu o serie de muzicieni de prestigiu. In prezent Semnal M inseamna:
- Boldijar Stefan - voce/bas,
- Nicu Barna - chitara/voce,
- Solomon Francisc - tobe
- Catalin Pop - chitara.

Pretul biletelor de intrare difera in functie de categorie:

-VIP - 100 lei - poster, intalnire & poza cu trupa
-Categoria I - 70 lei  - loc in fata scenei 
-Categoria II - 50 lei  - loc in sala 
Acestea sunt disponibile in toata rețeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langă McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe.

Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.blt.ro,  http://www.bilete.ro si http://www.myticket.ro

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, la nr. 021 2066261.

Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top