Noutăți și comunicate

Concert Robin and the Backstabbers, Fractures si Tips in Wings Club

2 martie 2012
Concert Robin and the Backstabbers, Fractures si Tips in Wings Club
Vineri, 2 martie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati in Wings Club la un concert Robin and the Backstabbers, Fractures si Tips.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

De la infiintare (aprilie 2010) si pana in prezent, trupa Robin and the Backstabbers a obtinut Premiul Publicului la editia din 2010 a competitiei Stufstock Newcomers, a sustinut un concert in Republica Moldova in cadrul festivalului "Acoperire Culturala" din Chisinau, a deschis pentru trupele Whitest Boy Alive (GER&NOR), Obits (USA) si British Sea Power (UK).
De asemenea, a sustinut concerte in Bucuresti, Cluj, Galati, Curtea de Arges, Iasi, Chisinau, Padina Fest, Vama Veche, Targu Mures, Timisoara. Trupa s-a bucurat de o aparitie speciala in revista ELLE, editia iulie 2011 si se numara printre artistii recomandati de catre Decat o Revista pentru a fi urmariti in anul 2012.

Trupa este recunoscuta pentru piesele "Vanatoare Regala", "Iguana facatoare de minuni" si "Soare cu dinti" care s-au aflat timp de mai multe saptamani in heavy rotation in playlisturile Radio Guerrilla & Radio City FM, cat si pe podiumul topurilor acelorasi posturi de radio.

Din 14 februarie 2012, Robin and the Backstabbers se afla in playlistul Radio Guerrilla, cu noul single, "(in 3 minute) Masina 682", acest "mars triumfal al unei armate invinse", cum declara solistul trupei, Andrei Robin Proca.

Concertul din Wings Club, de pe 2 martie 2012, este prima aparitie live in Bucuresti a trupei de la lansarea noului single.

Nou înființata trupă FRACTURES a luat naștere pentru a da o voce unor cantece mai vechi și există pentru a scrie altele noi. Fractures sună indie, pop și post-punk, dar este orice ascultă Liviu (voce/clape), Mihai (chitara/voce), Cristi (bas/voce) si Dragoș (tobe). Singurul lor scop e să facă oamenii să iasă din casă și să vadă niste rock'n'roll. In prezent, baieții lucrează de zor la un material inregistrat iar mai multe detalii despre ei puteți afla la: http://www.facebook.com/fractures.ro  

Povestea in PROBE a inceput in 2008, cand Tudor (aka T) si Radu (aka Rudy / Justapawn) s-au decis sa dea contur sonor unor idei si sa astearna pe foaie randuri intregi de cerneala.Au alcatuit primul puzzle muzical al proiectului cu synth-uri, chitari acustice, beat-uri, linii de bass si vocale.

Mai lipsea un personaj: omul cu vocea. Dupa cautari intense au gasit-o pe cea care promitea sa le incununeze arta prin voce capabila si atitudine : Brigitta (aka Bridge), fosta finalista a concursului Megastar.

In 2010 Rudy, T si Bridge s-au pregatit intens pentru concertele si aparitiile TV care au urmat, alaturi de alti cativa instrumentisti talentati, care au imbogatit pentru o perioada proiectul, atat muzical cat si uman.

TIPS (ex in PROBE) reprezinta un nou inceput pentru trupa, o resetare a prioritatilor, o reevaluare a directiei si a rolului membrilor actuali. Schimbarea de nume vine odata cu lansarea primului material audio, ce contine 6 piese alese, cu iz diferit, influente diverse, dar cu un singur numitor comun : prospetimea.

Bridge si Tudor raman in continuare pe scena, Rudy va trece exclusiv la programming si compozitie - va fi omul din umbra - iar in show-urile viitoare veti face cunostinta si cu noii membri, care vor intregi echipa.

Stay tuned "˜cause good TIPS are hard to find!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top