Noutăți și comunicate

Concert Rob Kingsley - tribut Elvis Presley in Hard Rock Cafe

11 mai 2012
Concert Rob Kingsley - tribut Elvis Presley in Hard Rock Cafe
Vineri, 11 mai 2012, sunteti invitati in Hard Rock Cafe să îl vedeți pe scenă pe Elvis în persoană, avand șansa să trăiți, în premieră în România, experiența unui concert marca "the king of rock'n'roll" cu Rob Kingsley - A Vision of Elvis.

Prețul biletelor diferă în funcție de categorie:

- Categoria VIP - 80 lei (întâlnire & poza cu artistul, afiș & CD cu autograf)
- Categoria I - 60 lei - loc la mese în fața scenei
- Categoria II - 40 lei - loc la mese în sală

Biletele la concert sunt disponibile în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și la Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe http://www.biletoo.ro. http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro si http://www.myticket.ro.

Show-ul "Rob Kingsley - A Vision Of Elvis" este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer înnăscut, pasionat din copilărie de cariera și concertele inegalabilului Elvis Presley. După ani în care a studiat prestațiile live ale idolului sau, Rob a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor regelui, cât și printre ceilalți artiști de profil. În 2007 Kingsley a obtinut locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai mari competiții destinate artiștilor tribut Elvis, iar în 2008 și-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition. Este cotat ca un showman desăvârșit, ce farmecă publicul la fiecare reprezentație, reușind să reaprindă flacăra pasiunii pentru rock'n'roll și să recreeze atmosfera electrizantă din concertele regelui.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top