Noutăți și comunicate

Concert Relative si F.A.N. in Subsol Club

5 decembrie 2014
Concert Relative si F.A.N. in Subsol Club
Vineri, 5 decembrie 2014, Benediktus Production prezinta concertul trupei clujene de rap metalcore, Relative in Subsol Club (str. Sfantul Ioan Nr.11) din Brasov. Formatiei Relative i se va alatura trupa locala F.A.N. cu un show special conceput pentru acest eveniment.

Support act: 10 lei. Rsvp: 0722892356
https://www.facebook.com/events/819855624722163/?fref=ts

Un concert sustinut, de: Romanian Rock Radio



Relative

Relative e trupa clujeana de hardcore-punk / rap-metal, care si-a inceput activitatea sustinand concerte la inceputul anului 2009. Mai exact, stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalistilor Tiber El Magico, Posset Gayway precum si a chitaristul care compune instrumentalul, Looch Parotti.
Mai important decat stilul muzical caruia ar vrea o trupa sa-i apartina, este mesajul pe care vrea sa-l transmita, si starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, cei doi mai sus mentionati, impreuna cu tobosarul- Toedru Bangros, basistul-Lugar Zeeknu, isi propun sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracaciase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala, si nu la degradare (prin incurajarea unor emotii disfunctionale ca agresivitate, manie, disperare, tristete, atasament fata de fosti parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategica si mai putin instinctiva contra propriilor limite mentale, decat una vis-à-vis de sistem.

Fiind constienti de micile vicii ale ascultatorilor, trupa Relative nu promoveaza consumul de substante, nici unul dintre versuri nu contine un astfel de mesaj.

Evoluand in stil fast-food Relative a reusit sa sustina concerte pe meleagurile natale si internationale, fiind invitati la festivale ca: Bucovina Rock Castle, Tiff, Iraf-Timisoara, Up-Down Cup, Drop n Roll -Petrosani (downhill), Stufstock 2009 din Vama Veche, NGOMFest - Prizren-Kosovo, Plopstok-Satu Mare, Rock in Toamna -Sibiu si Peninsula -Fel-Sziget.

Fiind o trupa tanara, Relative se bucura de astfel de feedback-uri pozitive, fiind deschisa in acelasi timp chiar si posibilelor critici, considerandu-le o sursa de dezvoltare.

http://www.relative.ro

Video live:
https://www.youtube.com/watch?v=kinWmUZ8bC4&list=PL729661EF9F339976&index=2

Video Official:
http://www.youtube.com/watch?v=x682nrAiiaQ

Fb page:
https://www.facebook.com/relativeband?fref=ts



F.A.N.

Trupa F.A.N. este o trupa de pfunk-rock din Brasov care a fost infinntata 2010. Trupa invita oamenii la distractie dar si la delectare prin auditie. Repertoriul este unul variat care contine piese proprii, in mai multe stiluri de la jazz/rock la funk/rock cu influente de punk si progressive. Avem in repertoriu si coveruri si trupa poate sustine recitaluri de improvizatii/ jam-session in orice stil. Un show F.A.N. poate dura intre 40 de minute si 2 ore depinzand de solicitarile organizatorului.

Trupa a castigat concursul Rock Jazz Folk 2011 Craiova (categoria rock). Respectiv locul 3 la concursul Local Heroes din Sfantu Gheorghe in 2011 si locul 3 la concursul Rock in Park 2014 (Arenele Romane, Bucuresti). Trupa a avut concerte in Galati, Targoviste, Bucuresti (Club A), Campina, Sibiu, Campulung si Brasov. Trupa a cantat in deschiderea concertului aniversar Grup 74 ( Piata Sfatului Brasov). Live jam session cu Hanno Hoeffer la club Fiord Targoviste. Trupa momentan lucreaza la un proiect inedit, un scurt metraj inregistrat live la un studio.

Membrii:
Watzatka Robert- Chitara, voce
Bartos Nandor- Clape, chitara, voce
Bodi Istvan- Bas
Suto Akos- Tobe.

Fb page:
https://www.facebook.com/Fanofficial?fref=ts



Un eveniment produs de: https://www.facebook.com/pages/Benediktus-Production/559548027510124


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top