Noutăți și comunicate

Concert Recovery si Geo Visan pentru Livia in Club Mojo din Bucuresti

29 decembrie 2013
Concert Recovery si Geo Visan pentru Livia in Club Mojo din Bucuresti
Duminica, 29 decembrie 2013, Club Mojo te invita de la ora 20:00, la un concert caritabil pentru Livia Beju, cu Trupa Recovery si Geo Visan!

Support Livia: 20 lei.
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/628735567172937
Adresa Club Mojo : Str. Gabroveni, Nr. 14, București.



Livia Beju, jurnalist si fondatoare a siteului welcome2cluj.ro, o persoana care a ajutat mult la formarea scenei locale de rock si nu numai, are nevoie de ajutorul nostru. Livia sufera de sindromul Marfan, determinat de mutatii genetice care afecteaza intreg tesutul conjuctiv, intreg organismul avand de suferit din aceasta pricina, cu precadere inima, plamanii, oasele, ochii si maduva spinarii.

Durerea a devenit un mod de viata pentru Livia. Daca pana anul trecut a reusit sa lucreze, de la inceputul acestui an a fost nevoita sa renunte la tot. Livia Beju a fost, timp de mai multi ani, jurnalist, lucrand pentru mai multe publicatii nationale: Adevarul, Jurnalul National, Cronica Romana. Boala a determinat-o, insa, sa renunte la acest stil de viata, astfel ca, in 2009, a reusit sa lucreze de acasa si puna pe picioare portalul welcome2cluj.ro, care promoveaza proiecte culturale din Cluj. Boala s-a agravat insa si acum are nevoie de ajutorul nostru.



Campanie Indiegogo: http://www.indiegogo.com/projects/all-alone-in-a-battle-with-an-awful-disease
Donatii: http://www.liviabeju.info/donatii


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top