Noutăți și comunicate

Concert Recover Band in Hard Rock Cafe

31 mai 2012
Concert Recover Band in Hard Rock Cafe
Joi, 31 mai 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Recover Band in Hard Rock Cafe.

Pretul unui bilet este de 25 lei.

Pe 31 mai 2012 va invitam la eveniment special - FLOWER POWER NIGHT by RECOVER BAND & FRIENDS, care va aduce in atentia publicului un concert în spiritul anilor '70, conturat de invitati surpriza si de un sound absolut original.

Spectacolul de la Hard Rock va recompune epoca în care rezistenta avea culori de flori si ideologia lui Bob Dylan. Epoca părului lung, împletit cu petale, epoca libertătii. Epoca Woodstock. Sase prieteni, unii dintre cei mai experimentati muzicieni romani, îsi asteaptă fanii cu cele mai valoroase piese din liga de aur a rock-ului mondial, într-o seară dedicată marilor legende. Colaborator al trupei Phoenix sau al baietilor de la Compact si ucenic al lui Ovidiu Lipan Tandarica, Ionut Micu (John) va tine ritmul la tobe, impreuna cu Petru Mircea - fost component al trupei Krypton, Orlando Dinca si bunii lui prieteni Stefan Craciun-chitara si Sebastian Mitri-bass. Alaturi le este Cristi Becker, un chitarist care și-a confirmat tehnica și talentul în prima formulă a legendarilor Scorpions și s-a perfecționat admirând zei ca Frank Gambale sau Yngwy Malmsteem.

Cei prezenti la concert vor avea sansa sa castige un premiu deosebit oferit de GuitarShop - o chitara Fender Modern Player Stratocaster http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=2081. Premiul va fi oferit in cadrul unei tombole, pe baza biletului de intrare.

Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe si pe http://www.bilete.ro. Pentru rezervari sunati la 021 2066261.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top