Noutăți și comunicate

Concert Queen Unplugged Project in Irish Music Pub

24 noiembrie 2011
Concert Queen Unplugged Project in Irish Music Pub
Joi, 24 noiembrie 2011, Welcome2Cluj si PMA Invest va invita la un concert al trupei Queen Unplugged Project (Tribute Band, Ungaria), intitulat "The Show Must Go On - 20 de ani fara Freddie" - In Memoriam - Concert Tribut Freddie Mercury.

Pretul unui bilet este de 12 lei. Concertul va incepe de la ora 20:00.

Evenimentul are loc la 20 de ani de la moartea lui legendarului solist al trupei rock Queen, Freddie Mercury. Aflata in turneu in Romania, trupa QUEEN UNPLUGGED PROJECT va poposi joi, 24 noiembrie la Cluj-Napoca pentru a ne incanta sufletele cu interpretari remarcabile din palmaresul Queen.
Printre acestea enumeram: 39, Hammer to fall, Sail away sweet sister, Living on my own, Radio gaga, I want it all, Who wants to live forever, dar si alte piese ce vor ramane surpriza.

QUP este un qvartet din Budapesta, care intră pe scenă cu o producție unică. Folosindu-se numai de două chitări acustice și căteva instrumente de percuție, colorate de partituri vocale puternice, au transpus piesele originale în formă acustică, schimbându-le atât ca sunet și compoziție, cât și orchestrație.
Totul a început cu un strop de umor, lângă un "foc de tabără", undeva prin anul 2004, și împotriva tuturor așteptărilor, într-o perioadă relativ scurtă, băieții au cunoscut un succes rapid. Acceptând un numărul tot mai mare de cereri și invitații, au devenit cunoscuti și pe plan internațional, totul culminând în anul 2008 cu concertul susținut în Marea Britanie, la Întâlnirea Internațională a Fanilor Queen (Official International Queen Convention).

Mai multe informatii: http://www.qup.hu/stiri-2011/

"Queen Unplugged Project din Ungaria au vrăjit publicul cu un adevărat festin, amestecând câteva dintre piesele vechi cu cele noi. Mulți din mulțime, care au venit în principal pentru trupa italiană MerQury, au fost complet cuceriți de performanța uimitoare oferită și produsă de unguri. Chiar și cu ceva timp de după ce au terminat, au rămas tema preferată a serii în local.
Peter Freestone - Asistentul personal al lui Freddie Mercury

Concertul se doreste a fi omagiu pe care-l aducem celui care a fost Freddie Mercury si muzicii cu care am crescut. In acest sens, invitam toti fanii si ascultatorii de muzica buna sa ne onoreze cu prezenta in 24 noiembrie, de la ora 20, in Irish Music Pub din Cluj-Napoca.
The Show Must Go On!

QUP Live at Budapest Sportaréna DVD Promo
http://www.youtube.com/watch?v=AAoBd2XDRNU

Freddie Mercury (născut Farrokh Bulsara, Gujarati: n. 5 septembrie 1946; d. 24 noiembrie 1991)[ a fost un muzician, compozitor și textier britanic, cunoscut ca lider al formației britanice de muzică rock Queen. Mercury a fost recunoscut pentru calitățile vocale remarcabile de tenor și pentru prestațiile live. În calitate de compozitor, a compus multe hituri internaționale, printre care Killer Queen, Bohemian Rhapsody, Somebody to Love, We Are the Champions și Little Thing Called Love. Mercury a murit în urma unor complicații ale sistemului imunitar cauzate de infectarea cu virusul care cauzează Sindromul Imunodeficienței Dobândite. (Wikipedia).
Mai multe despre Freddie Mercury: http://ro.wikipedia.org/wiki/Freddie_Mercury


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top