Noutăți și comunicate

Concert QuantiQ in cadrul festivalului ROCK' N IASI

1 noiembrie 2013
Concert QuantiQ in cadrul festivalului ROCK' N IASI
Vineri, 1 noiembrie 2013, QuantiQ va urca pe scena festivalului "ROCK' N IASI"... Va fi primul contact cu scena dupa aproape patru luni de pauza.

Cei trei noi colegi ai nostri s-au acomodat neasteptat de bine si de repede cu piesele si cu sound-ul QuantiQ si au adus la trupa, pe langa toate acestea, o doza mare de forta, siguranta si seriozitate.

Andrei, cu magica sa chitara cu opt corzi, a schimbat foarte mult sound-ul pieselor, in ceva mult mai bine decat inainte. Catalin este un instrumentist deosebit care a prins practic din zbor si a remodelat sectia ritmica a trupei intr-un mare fel. Despre Flavius nu putem sa va spunem decat un singur lucru : absolut genial. In ciuda varstei sale ceva mai mici, Flavius reprezinta, pentru QuantiQ, cireasa de pe un tort bine ornat si garnisit... Peste toate acestea, cei trei noi colegi, au adus un mare plus la capitolul atmosfera placuta la trupa, umor, seriozitate, implicare si cel mai important, au reusit sa reconstruiasca notiunea de prietenie care trebuie sa existe intre membrii unei trupe.

Dupa festivalul de la Iasi, QuantiQ va schita si o harta clara a viitoarelor concerte si evenimente la care vor participa.
Mai multe detalii la https://www.facebook.com/TrupaQuantiQ

Sursa : QuantiQ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top