Noutăți și comunicate

Concert QuantiQ in Studioul de Teatru Museion din Brasov

8 februarie 2013
Concert QuantiQ in Studioul de Teatru Museion din Brasov
Vineri, 8 februarie 2013, brasovenii de la trupa QuantiQ vor demara seria de concerte pe anul 2013. Primul concert va avea loc la Studioul de Teatru Museion din Brasov, incepand cu ora 19:00.

Adresa Studioul de Teatru Museion: Piata Enescu, Nr.2, Brasov (in spatele KFC).

Este deja o traditie, ca fiecare debut de nou sezon, sa demareze acasa, la Brasov si pentru aceasta, baietii au ales sa primeasca invitatia Studioului de Teatru Museion si a actorului Silvian Duica, intr-un proiect de concert-eveniment, pe cat de inedit, pe atat de ridicat ca nivel calitativ, la nivel de locatie, acustica si primirea deosebita a celor de la Studioul de Teatru. Ineditul acestui eveniment, consta in faptul ca trupa QuantiQ va canta intr-o locatie care de obicei, este gazda piselor de teatru, iar pretul de intrare la concert va fi acela pe care-l va dori fiecare spectator, in parte.

In anul 2012, QuantiQ au fost invitati sa concerteze, la muzeul "Casa Muresenilor" din Brasov, fiind prima trupa rock care a cantat vreodata in respectiva locatie. Anul acesta vor canta pentru prima oara intr-o sala de teatru. Asteptam deci, cat mai multi prieteni ai trupei QuantiQ, la Studioul de Teatru Museion.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti la http://www.facebook.com/events/129893520511547


Evenimente recomandate

Top