Noutăți și comunicate

Concert Publika la Hard Rock Cafe, 4 martie 2016

4 martie 2016
Concert Publika la Hard Rock Cafe, 4 martie 2016
Vineri, 04 martie 2016, ești așteptat începând cu ora 22:30 la un concert al trupei Publika în Hard Rock Cafe. Crezi că seara de vineri se potrivește perfect cu muzica live? Atunci vino să asculți cele mai îndrăgite piese lansate de PUBLIKA, dar și coveruri ale unor hituri din repertoriul U2, Depeche Mode, Robbie Williams sau A-HA, într-un show de care îți vei aminti cu plăcere!



Publika a luat ființă dintr-o “potrivire muzicală ieșită din comun și o comunicare excepțională”, iar din 2008 este o prezență constantă pe scena muzicală din România. Formația activează în prezent în formula: Ionuț Ruscior, Robby G, Bebe Dănăilă, Alex Guță, Bogdan Sandu și aduce în fața iubitorilor de muzică un brit-pop-rock energic. "Unde ești", "Tot ce vreau, " "Căzut din nori", sau "Perfect Day" sunt doar câteva din titlurile cele mai cunoscute ale trupei.



Biletele pentru showul Publika din 4 martie se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia și IQ BOX, Say Shop, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
  • 25 de lei, cu loc la masă, zona de fumători sau nefumători.
  • 35 de lei, VIP - cu loc la masă, în fața scenei.



Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Top