Noutăți și comunicate

Concert Publika in Club Live din Bucuresti

22 martie 2014
Concert Publika in Club Live din Bucuresti
Sambata, 22 martie 2014,  Club Live si Sprint Media au placerea de a va invita la o seara incendiara oferita de formatia Publika.

Biletele costa doar 15 lei si pot fi gasite in seara concertului la intrare. Accesul in locatie se realizeaza incepand cu ora 22:00.

Adresa club Club Live : Strada Turturelelor, Nr. 11, București.



Nascuta aproape instantaneu dintr-o potrivire muzicala iesita din comun si o comunicare exceptionala, formatia Publika inseamna profesionisti cu o bogata experienta de scena, de productie si de studio. Intr-un context muzical dominat de compozitiile facute pe computer, Publika propune un sound modern, masurandu-si fortele in reprezentatii live incendiare.

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica Live din Romania, incepand cu luna februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club Live va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.



Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Europa Fm, Bestmusic.ro, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, trilulilu.ro, sapteseri, Ziarul Ring, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, zonga, port.ro, infomusic.ro, orasulmeu.ro, letsrock.ro, rockstage.ro, musicnights.ro, concerte-azi.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top