Noutăți și comunicate

Concert Proof, Conflict Mental, First Division si Stoned Addams in Wings Club

12 iunie 2011
Concert Proof, Conflict Mental, First Division si Stoned Addams in Wings Club
Duminică, 12 iunie 2011, Stay Metal Forever și Huckleberry va invită de la ora 19:00 în Wings Club din București, la un nou concert, de data aceasta trupele invitate sunt Proof, Conflict Mental, First Division și Stoned Addams.

Intrarea la eveniment este liberă.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Sector 2, București.


PROOF (hardcore / metal)
http://www.myspace.com/proofhcm

PROOF ia nastere in vara lui 2007, sustine numeroase concerte alaturi de trupe precum Manifestation, No Turning Back,Last Hope,Death Before Dishonor,Born From Pain,etc.Trece prin numeroase schimbari de componenta, reusind in 2010 sa scoata primul material discografic.In momentul de fata lucreaza la cel de al doilea album. Daca intradevar sunteti interesati de o portie hardcore/metal PROOF va asteapta pe 12 iunie 2011 in Club Wings


CONFLICT MENTAL (hardcore / thrash / metal)
http://www.myspace.com/conflictmental

Ideea de Conflict Mental se formeaza undeva in 2007 si dupa cateva schimbari de componenta,trupa ajunge in formula actuala cu Dorin(voce),Dan(tobe),Luchian(chitara), Dragos(bass).Din activitatea live fac parte concerte cu Altar, Negative Core Project,Dark Fusion si multe altele.Dupa cateva demo-uri live,trupa se pregateste intens de inregistrarea albumului.Sound-ul poate fi cel mai bine descris ca un amestec vitriolic de hardcore, thrash metal, balans si mesaje acide indreptate impotriva realitatii,societatii si mentalitatii din ziua de azi!


FIRST DIVISION (hardcore / metal)
http://www.myspace.com/firstdivisionband

Activand din 2006, First Division se caracterizeaza stilistic prin echilibrul dintre abrazivitatea rifurilor si balansul greu, promovand mesaje sociale antisistem si antimanipulare.In anul in curs grupul urmeaza sa produca primul material full lenght. "...First Division au turnat ciment din boxe, izbindu-se intre colturi ascutite de thrash metal si crust punk si reprezentand un echivalent sonor pentru kickboxing"


STONED ADDAMS (stret punk)
http://www.myspace.com/stonedaddams

Stoned Addams s-au format in Bucuresti la sfarstiul anului 2008 si au inceput sa concerteze din primavara anului 2009 la diverse concerte. Cel mai important concert de pana acum a fost in deschidere la trupele Kingdom si Dead Vows. Recent componenta formatiei a suferit cateva modificari, inlocuind tobarul si bagand o a 2a chiatara.
Printre influentele principale se numara The Exploited, G.B.H., Anti Nowhere League, Misfits, The Casualties, Black Flag, Dead Kennedys, The vandals, etc.


Sursa: Stay Metal Forever!
http://www.facebook.com/staymetalforever
http://www.myspace.com/staymetalforever


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top