Noutăți și comunicate

Concert Proconsul in Club Live din Bucuresti

11 aprilie 2014
Concert Proconsul in Club Live din Bucuresti
Vineri, 11 aprilie 2014, este invitat sa petreci o seara de neuitat alaturi de cea mai iubita trupa de pop- rock de la noi din tara, Proconsul, pe scena celui mai mare club de muzica live din Romania - Club Live.

Adresa Club Live : Strada Turturelelor, Nr. 11, București.



Va asteptam intr-o atmosfera unica sa fredonati melodii ca "Povestea Noastra", "Cerul", "Tu", "Calatorul", "Pentru tine" sau "De la rusi vine ploaia", precum si cel mai nou single al formatiei, "Esti fata pentru care cant", piesa energica cu versuri pline de buna dispozitie.

Biletele pentru concertul Proconsul din Club Live pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, pe http://www.bestmusic.ro, http://www.myticket.ro, http://www.eventim.ro, la pretul unic de 50 de lei ( biletele nu includ loc la masa). Pentru informatii si rezervari, sunati la 0725415465. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 ( accesul permis doar persoanelor cu varsta peste 18 ani).

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica Live din Romania, incepand cu luna februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club Live (str. Turturelelor, nr 11) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri. Pe langa serile de vineri in care un nume mare din industria muzicala romaneasca va urca pe scena, in fiecare sambata va fi Live Music Night, o seara deosebita cu muzica live de calitate



Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Europa Fm, Libertatea, Hit Music Channel, EVZMonden, roevents.ro, Radar de Media, Top Romanesc, Hotnews, Bestmusic.ro, Maximumrock.ro, Blitz Tv, Romania Libera, Manager express, Academia Catavencu, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, maximumrock.ro, trilulilu.ro, sapteseri, Ziarul Ring, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, zonga, port.ro, infomusic.ro, orasulm.eu, letsrock.ro, rockstage.ro, musicnights.ro, artasunetelor, concerte-azi.ro.


Evenimente recomandate

Top