Noutăți și comunicate

Concert Piatra, Tiarra si Silver Bullet in Club Kulturhaus

14 octombrie 2010
Concert Piatra, Tiarra si Silver Bullet in Club Kulturhaus
Joi, 14 octombrie 2010, incepand cu ora 20:00, Stay Metal Forever! va invita la un concert al trupelor Piatra, Tiarra si Silver Bullet in club Kulturhaus.

Adresa Club Kulturhaus : Strada Sfanta Vineri, Nr.4, Sector 3, Bucuresti (in fosta locatie Club Twice) - http://www.kulturhaus.ro/node/13
Pretul unui bilet este de 10 lei si la acest pret se adauga un comision de 6%.
Biletele pot fi achizitionate la intrare sau online pe www.biletoo.ro si de la magazinele partenere: Libraria Eminescu (Bd.Regina Elisabeta nr.16 langa Universitate), Muzica Store (Calea Victoriei 60), Sala Palatului (str. Ion Campineanu, nr.28). Ce inseamna totusi "kulturhaus"? Desigur, "casa de cultura", sau "culture house" pentru anglofili. De ce in limba germana? Pentru ca intregul concept de club este "importat" din Berlin. Spun Berlin si nu Germania pentru ca asa cum locuitorii New York-ului se simt jigni?i daca sunt baga?i in oala mare a americanilor, idem si cei din Berlin nu se considera germani, ci o speta aparte. Ba mai mult decat atat, nici un alt german pur-sange din Deutschland nu va considera berlinezii ca facand parte din aceeasi tara cu ei.


Trupa Piatra - http://www.myspace.com/piatraband

Ideea de a infiinta aceasta trupa dateaza din vara lui 2000 cand trupa Stih se destrama. Lipsa vechilor membrii va naste un alt grup, o alta orientare, un nou inceput: Piatra. La inceput porneau la drum alaturi de Veronica LUPARU, Dan COMAN si Gabriel HOLOVENCIUC, insa din diverse motive trupa nu se incheaga.
Abia in 2005, Bogdan LUPARU (chitara/voce), Cristian RANGU (chitara/voce), Augustin ABITEI (bas) si Marian IACOBAN (tobe) sunt cei ce dau contur formatiei. La scurt timp basistul va parasi trupa, fiind inlocuit de Relu CALCEA. Dupa un an va fi randul bateristului sa plece, in locul sau venind Leonard MELIS. In aceasta formula va fi inregistrat primul material demo intitulat Rost, ce abordeaza un metal melodic, presarat de elemente gothic, doom, imbinandu-se si alte influente reiesite din personalitatea fiecarui membru.
De-a lungul timpului au participat la numeroase concerte, majoritatea in Suceava, dar si alte orase precum Bucuresti, Cluj, Iasi, Botosani sau Radauti.
Anul 2009 aduce o noua schimbare, un nou baterist in persoana lui Adi Galbau, formula actuala incepand inregistrarile unui nou material audio mult mai consistent, preconizat a fi lansat in primavara vara lui 2011.


Trupa Tiarra - http://www.myspace.com/tiarraband

Tiarra este una dintre cele mai reprezentative formatii de gothic metal din Romania si au in "spate" cei 8 ani de experienta pe scena din tara.
Concertul din Club Kultuhaus va fi ultimul concert de club in Bucuresti al trupei Tiarra pana la lansarea noului material discografic, lansare programata pentru sfarsitul anului 2010, inceputul anului 2011.
Tiarra revin in Bucuresti dupa o vara plina de evenimente pe scenele din Romania si aici vreau sa mentionez cateva dintre cele mai importante: Irish Pub Cluj, Motorfest Iasi, Club Vox Suceava, Warm up ARTmania Festival Bucuresti, OST Mountain Fest Busteni si ARTmania Festival Sibiu.
Anda, Indianu, Johann, Tudor, Diana, Iulia, Adi si Gabi va pregatesc un show de exceptie alaturi de prietenii lor de la Piatra si Silver Bullet.


Trupa Silver Bullet - http://www.myspace.com/trupasilverbullet

Silver Bullet este o trupa noua scena de heavy metal din Bucuresti dar cu o ascensiune foarte rapida. Primul concert Silver Bullet a avut loc in Club Suburbia anul trecut alaturi de formatiile Highlight Kenosis si True Mind, urmat de o serie de concerte alaturi de nume reprezentative a heavy metal-ului romanesc: Legacy, M.S., Trooper, Cargo, Antract, etc.
Ambitionati de succesul pe care l-au avut in acest an, Silver Bullet vor oferi publicului din data de 14 octombrie 2010 piese proprii, precum si o serie de melodii celebre preluate de la formatii ca Metallica, Judas Priest, Iron Maiden.

Sursa : Stay Metal Forever! - www.staymetalforever.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top