Noutăți și comunicate

Concert Phenomenon in Wings Club

5 februarie 2011
Concert Phenomenon in Wings Club
Sambata, 05 februarie 2011 Wings Club va gazdui un concert al trupei PhenomenON de la ora 21:00. In deschidere vor canta cei de la Magnum Opus.

Intrarea este LIBERA, iar accesul in club se va face incepand cu ora 20:00.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Bucuresti.

Trupa PhenomenOn este o trupa rock de adolescenti din Bucuresti, infiintata la data de 9 mai 2007 si este compusa in prezent din : Catalin voce, Andrei chitara, Robert bass, Asy chitara si Alex tobe.

Trupa a castigat concursul Global Battle of the Bands - Romania in anul 2009, fiind cea mai buna trupa din concurs si a reprezentat cu succes Romania la finala de la Londra din 27 aprilie 2010, ocupand locul 7 din peste 20 de trupe participante.

PhenomenOn a inceput sa aiba concerte in afara tarii, incepand cu vara lui 2009, cand au fost invitati in Belgia, iar in 2010 in Anglia (Londra), in Bulgaria (la Ruse si Kyustendil) si in Moldova la Chisinau.
In vara lui 2009 apare primul videoclip al trupei la piesa "Baga riffu ", urmat in 2010 de videoclipul piesei "Cinderella Story".

In 2009 PhenomenOn a fost trupa suport la "Ziua Chitarelor", pentru marii chitaristi Guthrie Govan, Matthias Ia Eklund, Jose de Castro. Au cantat pe aceeasi scena cu trupe ca PHOENIX, TM STEVENS (USA), STEVE SALLAS (USA), DELMAR BROWN (USA), G. MAN (USA), Compact, Vita de Vie, Adi Manolovici, Timpuri Noi, RIFF, Quartz, Bucovina, Experienced (Belgia), Zeroscape (Canada), Babylon Presion ( Franta), Marker, etc.

Trupa a avut numeroase concerte, atat in Bucuresti cat si in tara, aparitii tv, dar si in presa scrisa si online. Au participat in Romania la Festivalul Callatis 2009, Youth Rock Fest Costinesti 2009, Golden Stufstock 2009, Stufstock 2010 (Scena Mare).

www.phenomenon.ro

Sursa : Wings Club


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top