Noutăți și comunicate

Concert PhenomenOn la 'Green Rock Fest 2015'

9 septembrie 2015
Concert PhenomenOn la 'Green Rock Fest 2015'
Trupa Phenomenon va trece din nou granita de sud a Romaniei si va sustine pe 13 septembrie 2015 un concert in cadrul festivalului „Green Rock Fest 2015”, din Ruse Bulgaria. In acest an festivalul va avea loc in sala sporturilor „Bulstrad Arena”, afisul festivalului cuprinzand atat trupe din Bulgaria, cat si legendara trupa „Nazareth”.

Este al cincilea an in care trupa este invitata la festivalul „Green Rock Fest”, iar pentru fanii deja existenti in Bulgaria si nu numai, membrii trupei vor pregati un playlist care va include compozitii proprii cum ar fi ultimul single „Bring me back to life”, dar si „Baga Riffu”, piesa de pe albumul „Inceputuri”, piesa pe care fanii din Bulgaria deja stiu sa o fredoneze.

Membrii trupei, dupa ce au lansat mai multe single-uri, in ultima perioada, ce se gasesc pe canalul de Youtube al trupei „onphenomen”, continua inregistrarile pentru viitorul album: „Aurora Borealis”, ce va contine piese precum : „Wake up”, „Ice and Fire” sau „Burn them down”, piese ce sunt deja prezente in playlistul trupei in concerte.

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri. Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.

In luna iunie a anului 2012, au cantat in deschiderea primului concert sustinut in Romania al trupei Linkin Park.
Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.

Componenta:

Andu Vasii - vocal
Flavius Hosu - tobe
Petre Osman - bas
Andrei Balasa - chitara


Evenimente recomandate

Top