Noutăți și comunicate

Concert PhenomenOn in Deva si Hunedoara si interviu la MTV

26 mai 2012
Concert PhenomenOn in Deva si Hunedoara si interviu la MTV
Sambata, 26 mai 2012, trupa PhenomenOn porneste concertele verii cu doua recitaluri in cadrul festivalului Dracula Revolution, la Deva si la Hunedoara.

Playlistul va cuprinde cele mai cunoscute hituri ale trupei, piese de pe albumul "Victims of Changes", 2010, precum si cel mai recent single al trupei, "United". Baietii vor urca pe scena alaturi de nume mari ale rock-ului romanesc: Iris, Cargo, Trooper.

- Dracula Revolution Tour, 25-27 mai, Hunedoara, Str. Avram Iancu, ora 16:00.
- Dracula Revolution Tour, 25-27 mai, Deva, Parcare Centrul Comercial Real, ora 16:00

PhenomenOn vor aparea duminica, 27 mai 2012, de la 23:00, in emisiunea Alternative Nation de la MTV. Catalin-voce si Andrei-chitara si lider trupa, intr-o discutie cu DJ Hefe despre activitatea recenta a trupei, noul videoclip, "United", si aniversarea de 5 ani.

 Vara se anunta foarte plina pentru membrii PhenomenOn, trupa avand numeroase aparitii TV si radio, precum si concerte pe scene prestigioase, cele mai apropiate fiind aparitiile in recital in cadrul unor evenimente de anvergura ce vor avea loc la Bucuresti, pe 1 iunie.

Pe 20 iunie, PhenomenOn sunt invitati in Bulgaria, la Sofia, sa sustina un recital la SKAT TV, in binecunoscuta emisiune cu muzica live VASKO the PACH.

PhenomenOn au fost invitati vineri, 18 mai, la RRA, la emisiunea "Psihologul muzical" a binecunoscutului realizator radio Andrei Partos, unde au avut parte de o primire calduroasa si unde, timp de aproximativ 3 ore, au performat in premiera la radio versiuni unplugged ale unor piese cunoscute, au interactionat cu ascultatorii si au povestit despre cei 5 ani de activitate ai trupei. Inregistrarea emisunii poate fi urmarita aici:

http://www.romania-actualitati.ro/invitata_trupa_phenomenon-41173

Cel mai recent clip la trupei, "United", poate fi vizionat aici:

http://www.youtube.com/watch?v=o2idlvdXSVU


PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri. Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.

Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.

Phenomenon inseamna:
- Catalin Tamazlicaru- voce
- Andrei Balasa- chitara
- Asy Mitroi- chitara
- Robert Acsintoaie- chitara bass
- Alex Ursache- tobe

Sursa : PhenomenOn



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top