Noutăți și comunicate

Concert Persona si Subatomic Zoo in Gambrinus Pub

18 ianuarie 2013
Concert Persona si Subatomic Zoo in Gambrinus Pub
Vineri, 18 ianuarie 2013, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert Persona si Subatomic Zoo în Gambrinus Pub, apoi MIHU - AfterParty

Prețul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Gambrinus Pub: Piata Unirii, Nr. 25, Cluj-Napoca (detalii si rezervari 074 219 3977).


Persona

Primul album al trupei Persona, "Suburbia Afterlife" este inregistrat si mixat in Timisoara la DS Studio si masterizat in Germania la Melting Point de catre Sven Bonse, sound tehnicianul celor de la Reamonn. Albumul apare la labelul german EMG (European Music Group) si a fost lansat ca download digital in 30 Aprilie 2010. Lansarea oficiala va fi pe 28 mai la River Deck in Timisoara incepand cu ora 21.00 si pe 12 iunie la Bucuresti la Clubul Taranului Roman incepand cu ora 22.00.

Primul single de pe album, "Head on the door" intra in Aprilie in heavy rotation la Radio Guerrilla si in prima saptamana de difuzare ajunge in Topshow direct pe locul 4, in a doua saptamana reusind sa urce pe primul loc unde ramane cateva saptamani.

Tom Wilson declara in ELLE Romania in Aprilie 2010 albumul "Suburbia Afterlife", albumul lunii: "Ma bucura foarte tare ca pot inmana distinctia "albumul lunii" unei trupe romanesti, mai ales cand ea se intampla sa fie Persona din Timisoara. Albumul lor de debut contine melodii pop ambitioase si bucati antrenante, totul intr-un invelis placut, prietenos cu radioul".

Trupa a fost formata in anul 2003 in Timisoara. Numele trupei este inspirat din filmul lui Ingmar Bergman "Persona". La inceputul lui 2004, Persona a sustinut primul concert, fiind primita cu entuziasm de public si de media locala. In toamna aceluiasi an au fost inregistrate primele 2 piese demo - Home in the Arms si Computer Breakdown, difuzate la posturile regionale de radio. Tot acum, Persona a fost invitata la TVR unde au inregistrat o varianta live a piesei Murder. In 2007, Persona intra din nou in studio si inregistreaza 2 noi piese - A Ride on Love Street si Momentary Lack of Passion - foarte apreciate de public.

In 2008, Persona concerteaza in marile orase ale Romaniei si participa la festivaluri (Stufstock, UnderLondon), impartind aceeasi scena cu trupe ca dEUS (B), Kultur Shock (USA), Air Traffic (UK), Trash Fashion (UK) si Robots in Disguise (UK).

2009 a inceput bine pentru Persona - Momentary Lack of Passion ajunge pe locul 1 in RomTop la radio City FM unde sta 2 saptamani. De asemeneaPersona este intervievata de PRO TV pentru Apropo TV intr-o emisiune ce promoveaza trupe din zona indie romaneasca si este aleasa pe locul 1 cu peste 15000 de voturi pe Internet pe site-ul emisiunii. Tot acum, Persona are si primul concert in afara tarii in Budapesta, in celebrul club A38 alaturi de doua trupe maghiare si de Urma si Kumm din Romania, concert in memoriam Marian Cozma. In iulie 2009, Persona deschide seara a 3-a a festivalului B'estfest, seara in care mai canta The Charlatans, The Ting Tings si Santana.

Persona este formata din:
GABEN - voice/guitars
JOY - guitars
COCO - bass
HORATIU - drums
FLO' - visuals


Subatomic Zoo

Poate că nu credeti, dar chiar așa a fost: acu' ceva timp, ieșind de la repetiție, un câine alb ne-a întrerupt pălăvrăgeala cuantică cu o nedumerire perplexă: "pisicile fotosintetizează?!?!..."
v-așteptăm la (subatomic) zoo!
p.s. n-aveți grijă! nici o particulă nu va suferi (inutil)!

Ionuț Puțura - voce
Sergiu Petrache - chitară
Arcadiu Szüz - bas
Cristi Boțan - tobe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top