Noutăți și comunicate

Concert Paula Seling & Live Band la Hard Rock Cafe

20 martie 2014
Concert Paula Seling & Live Band la Hard Rock Cafe
Joi, 20 martie 2014, BestMusic te invita la Hard Rock Cafe incepand cu ora 21:00, la un concert Paula Seling & Live Band.

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate voci din muzica romaneasca, personalitate Tv si compozitoare. Studiaza pianul de la 6 ani, a fost rasplatita cu Trofeul Mamaia si a lansat peste 10 albume. Desi succesul sau este de necontestat, in 2013 solista s-a hotarat sa isi "oficializeze" relatia cu muzica si s-a inscris la Conservator. La examenul de aptitudini, comisia i-a acordat, fara nicio ezitare, nota 10, intrand prima pe lista.

In 2010, Paula Seling a reusit, alaturi de Ovi, sa obtina cel mai mare punctaj din istoria Romaniei la Eurovision, cu melodia "Playing With Fire". In 2014, cei doi artisti sunt hotarati sa isi bata propriul record cu "Miracle", piesa cu care au castigat la inceputul lunii martie Selectia Nationala, devenind primii artisti romani care castiga aceasta competitie de doua ori.
Paula Seling va astepta la Hard Rock Cafe pe 20 martie cu cele mai frumoase piese din repertoriu: -Playing With Fire", "Timpul", "Pansament", "Ploaie in luna lui Marte" si, bineinteles, "Miracle", piesa cu care spera sa aduca Eurovisionul la Bucuresti!

Biletele pentru concertul Paula Seling pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare. Acestea costa 40 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei Vip (cu loc la masa in fata scenei).


Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Evenimente recomandate

Top