Noutăți și comunicate

Concert Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe

26 aprilie 2012
Concert Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe
Joi, 26 aprilie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Pretul biletelor variaza in functie de categorie:
- 60 lei - loc la mese;
- 50 lei - loc in picioare.

Pasarea Colibri este o aparitie rara si extrem de apreciata in peisajul muzical romanesc. In componenta Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici &band, Pasarea Colibri va concerta pe 26 aprilie 2012, la Hard Rock Cafe.
Pasarea Colibri impresioneaza prin show-urile pline de patos, vivacitate si culoare. Fiecare concert inseamna o trecere prin 19 ani de cariera, presarati cu slagare precum: "Ploaia care va veni", "Vinovatii fara vina", "Miruna", "Mielu", "Esarfa in dar" sau "Andrii Popa".

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul Național al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.bilet.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro si http://www.myticket.ro.


Evenimente recomandate

Top