Noutăți și comunicate

Concert Partizan si Monarchy in Clubul Taranului Roman

25 august 2011
Concert Partizan si Monarchy in Clubul Taranului Roman
Joi, 25 august 2011, sunteți invitați de la ora 21:00 la Clubul Èšăranului Român la un concert al trupelor Partizan și Monarchy.

Prețul unui bilet este de 20 lei.

PARTIZAN

Acum un an, Artan s-a reintalnit cu Suedezu si au pus de concert la Clubul Taranului. Acum, dupa un an, pentru ca e sarbatoare, impreuna cu ceilalti doi membri ai trupei, sustin un nou concert de LA MULTI ANI. Tot la Clubul Taranului Roman. In deschidere, va canta trupa Monarchy.

Trupa Partizan s-a nascut pentru prima data in anul 2002. In 2005, a luat o pauza, iar anul trecut, cand s-au reintilnit, Artan tocmai plecase din Timpuri noi, iar Suedezu tocmai se intorsese in tara. Redebutul a avut loc la Festivalul Peninsula (Targu-Mures). Au urmat apoi zeci de concerte concerte in aproape toata tara.

Componenta:
Adrian Plesca - Artan: voce
Razvan Moldovan - Suedezu: chitara, groove box, voce
Robin Proca: bas
Radu Moldovan: tobe

Partizan pe FB: http://www.facebook.com/Partizan.ro

 

MONARCHY

Totul a început în anii 90 cand Monarchy a luat ființă prin Iulian Rob (Lead Guitar) si Marian Leușteanu (Rhythm Guitar). Încă de la început, trupa s-a confruntat de multe ori cu schimbări ale membrilor iar activitatea a fost reluată în 2009. Odată cu sosirea lui Dragoș Crețu ca vocal și a lui Cornel Åžtefan (keyboards), trupa și-a întărit formula și a început să lucreze la materiale.

Daca initial, stilul muzical al trupei se incadra la sfarsitul anilor 80 si inceputul anilor 90 heavy metal si cu influente ale trupelor deja cunoscute ca Metallica, Judas Priest sau Iron Maiden, după reintregire, Monarchy a plecat pe o directie compozitionala mult mai complexa, combinata cu un puternic sunet de chitara si imbinandu-se perfect cu textele scrise de catre Dragoș, mixate intr-un stil metal progressive.

Componenta:
Dragoș Crețu -vocal
Iulian Rob- chitara
Marian Leusteanu - Bass
Geani Matei - Tobe
Cornel Stefan - Clape

Monarchy pe FB: http://www.facebook.com/monarchyband


Sursa: http://www.facebook.com/event.php?eid=175517535852244



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top