Noutăți și comunicate

Concert PLM Blues Band in A'live Club

7 iulie 2011
Concert PLM Blues Band in A'live Club
Joi, 7 iulie 2011, sunteți invitați în A'live Club începând cu ora 21:30 la un concert PLM Blues Band.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Pentru detalii și rezervări sunați la numărul de telefon 0746.366.435.

PLM Blues Band a luat naștere în martie 2011, membrii ei cunoscându-se la câteva jam session-uri ce aveau loc în diferite locații din București.

Formula în care trupa a urcat pe scenă pentru prima dată în fața publicului este:

Tudor Hihu : voce + chitară. Tudor Hihu este un foarte talentat chitarist cu o voce puternică care se poate mula atât pe un rock-blues cu nerv cântat în forță (genul care te ridică de pe scaun indiferent de dispoziție) cât și pe un blues lent, "de plantație" care te lucrează la corazon și te îmbie sa golești pahar după pahar.

Sorin Nicolescu : clape + trompetă. Sorin Nicolescu este un tânăr absolvent și masterand al Universității de Muzică din București - secția suflători, un om extraordinar de talentat căruia îi prevăd un viitor frumos în muzică.

Tache Dumitru : chitară bas. Tache Dumitru (ex ABIS, ex Omul cu șobolani, etc.) este un basist de mare excepție care știe cu ce se mănâncă acest instrument încă de la vârsta de 14 ani.

Gino "6 mâini" : tobe. Gino "6 mâini" este un american care și-a pus piciorul pe pedala tobei mari încă de la vărsta de 3 ani, un muzician desăvârșit care a avut bunăvoința să aducă ritmul blues-ului din Detroit în București;

Alex : muzicuta. Alex este unul dintre cei mai buni muzicutiști ai plaiului mioritic - un alt tânăr talentat care de 12 ani inspiră și expiră blues prin găurelele și lamelele muzicuțelor diatonice.

Playlist-ul va fi unul bine ales, membrii trupei dovedind un mare curaj prin abordarea unor piese extrem de grele precum Nasty Habits (Tommy Castro), Big Man (Jonh Mayall), Long Gray Mare sau Oh Well (Fleetwood Mac), Red House (Jimi Hendrix), Crossroads (Cream - Robert Johnson cover) etc.

http://www.moodforblues.ro/2011/06/plm-blues-band-debut-in-forta-la-big.html
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002487203134&sk=wall



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top