Noutăți și comunicate

Concert Ovidiu Scridon si Silvian Stancel in Music Hall

8 martie 2011
Concert Ovidiu Scridon si Silvian Stancel in Music Hall
Marti, 08 martie 2011, incepand cu ora 21:00 sunteti invitati la un concert al trupei Ovidiu Scridon si Silvian Stancel in Music Hall. In deschidere vor canta cei de la EVERPLAY.

Pretul unui bilet este de 20 lei.
Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro

Music Hall, locul unde muzica de calitate este la ea acasa gazduieste concerte de mare tinuta, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate. Totodata nicio sarbatoare nu trece fara a fi tratata ca atare la Music Hall.

O seara speciala, ca cea de 8 martie, ne va aduce un concert extraordinar de flamenco-pop-folk cu Ovidiu Scridon & Silvian Stancel.

"Sunt un om liber si de-aici pleaca totul. Am dobandit acest spirit de mic;. .. am fost, pentru mai multi ani, parasutist sportiv, iar primele performante sunt legate de aceasta optiune. Ma pot lauda chiar ca mi s-au implinit aproape toate visele importante. N-am de gand sa va dezvalui secretul, dar cred ca tine de universul in care traiesc si din care fac parte chitara, poezia, calatoriile si alte cateva vicii inofensive. Obisnuiesc sa privesc oamenii in ochi, ma bucur uneori de lucruri aparent nesemnificative, caut firescul in relatiile cu semenii si intotdeauna imi place sa savurez partea plina a paharului. Toate acestea imi permit sa am un fond pozitiv si mai mult decat atat, sa raman un om liber." spune Ovidiu Scridon pe site-ul sau oficial.

Doamnele si domnisoarele, fiind sarbatoritele zilei, vor beneficia de intrare libera si multe surprize din partea casei.

Seara va fi deschisa de trupa EVERPLAY, formatia rezidenta a clubului Music Hall, compusa din muzicieni cu experienta, avand un playlist alcatuit din muzica anilor "60 "80.

Pentru ca totul sa fie perfect, seara se va incheia cu un After Women Party.

Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.


Evenimente recomandate

Top