Noutăți și comunicate

Concert Ovidiu Mihailescu in Club Sinners

11 ianuarie 2012
Concert Ovidiu Mihailescu in Club Sinners
Miercuri, 11 ianuarie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Ovidiu Mihailescu in Club Sinner's.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Începuturile folkistice ale lui Ovidiu coincid oarecum ca perioadă istorică cu ale mele și ale altor colegi de generație: Puiu Crețu, Daniel Iancu, Dan Caramihai etc. Latura "politehnică" a folkului s-a adunat un timp (și încă mai are rădăcini acolo) ca "aripă muzicală" a Cenaclului (Grupului) Vouă, păstorit de Adrian Fetecău.

Cam în perioada asta se împlinesc 7 ani de când am avut primele discuții cu Ovidiu în urma cărora, în martie 2005, am fondat curentul Zona de Mijloc (http://zonademijloc.go.ro/desprenoi.htm), în Casa Eliad. Ulterior, nucleul de folkiști provenit din zona Vouă s-a desprins într-o altă mișcare de succes, Gashkademia de Folk (http://www.gashkademiafolk.3x.ro/).

Între timp, Ovidiu a renunțat la activitatea de bază, legată de vagoane și căi ferate, devenind redactor la radio3net. Au urmat concertele și albumele sale, mai de dragoste sau cu tentă umoristico-socială, care au contribuit la transformarea lui Ovidiu Mihăilescu într-unul dintre cei mai apreciați artiști folk ai momentului.

Informații suplimentare pe http://ovidiumihailescu.ro/


Evenimente recomandate

Top