Noutăți și comunicate

Concert Ovi & The Vagabonds in Hard Rock Cafe

18 octombrie 2012
Concert Ovi & The Vagabonds in Hard Rock Cafe
Joi, 18 octombrie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Ovi & The Vagabonds in Hard Rock Cafe.

Cei care care doresc sa fie alaturi de OVI & The Vagabonds isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:

- Online, pe http://www.iabilet.ro, http://www.bestmusic.ro: 40 lei - bilet cu loc la masa sau 60 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe: 50 de lei bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP;
- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi, 18 octombrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un show de exceptie, 100% live, unde pasiunea pentru muzica se va vedea prin interpretari la cel mai inalt nivel. Toate acestea vor sta sub un singur nume: OVI & The Vagabonds.

Seria de concerte "Bestmusic with" continua si in aceasta toamna cu 10 evenimente de top in Hard Rock Cafe, probabil cel mai bun loc pentru cantari live din Romania. Dupa concertele Proconsul si Florin Chilian, iata ca vine randul lui OVI sa ia cu asalt scena cunoscutului local bucurestean, pentru a-si incanta publicul, alaturi de trupa sa "The Vagabonds. Vino sa asculti "One day", "Playing with fire", "7 seconds" si multe alte piese proprii si cover-uri, pe 18 octombrie, in Hard Rock Cafe!

Pentru biletele in format electronic de pe http://www.iabilet.ro sau http://www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top