Noutăți și comunicate

Concert Overdrive in Iron City

10 decembrie 2011
Concert Overdrive in Iron City
Sambata, 10 decembrie 2011, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati in Iron City pentru un concert extraordinar in compania trupei OVERDRIVE.

Pretul unui bilet este de 5 lei. Biletele se pot procura de la intrarea in club.

Trupa OverDrive este o trupa de heavy-metal, din Bucuresti si exista in formula actuala din toamna anului 2010. Ideea de trupa a pornit mult mai devreme, cand 3 chitaristi, prieteni si colegi de liceu, Soso, Shumu si Sica, au compus prima piesa, dupa care au inceput cautarea celorlalti membri care sa completeze formatia. Primul sosit a fost Andrei (tobe), urmatorul a fost Liviu (bas), iar la sc...urt timp, Gabi (voce) a intregit formula. Din noiembrie 2010, trupa a suferit niste schimbari de efectiv, Gabi ramanand vocal si basist pana in iunie 2011, cand OverDrive a capatat un nou membru, Marius la chitara bas, componenta actuala a trupei fiind:

Gabi - Voce
Shumu - Chitara lead
Soso - Chitara ritm
Marius - Chitara bas
Andrei - Tobe

OverDrive are ca influente, printre altele, trupele Iron Maiden, Motorhead si Trooper.
Asadar sambara 10.12.2011 incepand cu ora 21:00 este neaparat sa fi present in Iron City pentru un show de exceptie in compania trupei OVERDRIVE.

Partenerii media ai evenimentul: Radio Lynx, 4Arte, Metalhead, Rock-on, Metropotam, iConcert.ro, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro

Pentru contact & rezervari : 0721.223.343


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top