Noutăți și comunicate

Concert Odyssey, Micul Paris si Tivodar in club Twice

13 mai 2010
Concert Odyssey, Micul Paris si Tivodar in club Twice
Joi, 13 mai 2010 club Twice va gazdui un concert al trupei Odyssey, Micul Paris si Tivodar incepand cu ora 19:30. Concertul este organizat de Stay Metal Forever in colaborare cu Music Hub al experimentatei trupe Odyssey si invitatii acesteia.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Odyssey este o formatie de folk-rock din Suceava ce si-a inceput activitatea in anul 1996, de atunci punand multa pasiune concert de concert, lucru de care va veti convinge si in seara de joi, 13 mai.

"Povestea Odyssey a inceput in '96, cu multa, multa pasiune. Pasiunea inca mai exista, dar filtrata prin anii de experienta. Ne place ceea ce facem si ne simtim bine pe scena, mai mult ca niciodata. Incercam sa ducem suflul acesta si trairile noastre prin toate locurile unde am cantat, peste tot in tara si in afara. Nu ne-am propus niciodata sa avem un " sound ca afara" ci sa cantam doar ce simtim. Probabil de aceea, dupa atata timp, suntem in continuare intr-un sub-underground, dar acest lucru nu ne afecteaza daruirea. Fiecare isi are locul lui atat timp cat isi respecta pasiunea si o face cu profesionalism. Odyssey aduce la fiecare concert muzica si suflet, veniti sa va convingeti..."
www.trupa-odyssey.ro


Micul Paris
Dorim sa transmitem publicului optimismul nostru printr-o muzica antrenanta, vesela, placuta. Ne adresam tuturor iubitorilor genului pop-rock, majoritatea pieselor din repertoriul nostru fiind compozitii proprii... dar avem si cateva cover-uri asa, de amuzament :-).

Componenta trupei:
Radu Popescu - voce, chitara armonie
Adi Sebe - chitara solo, voce
Onu Pavelescu - chitara ritmica, voce
George Petcu - bass
Alex Petcu - tobe
Eugen Butaru - percutie
www.rockband.ro


Tivodar
"Inima bate folk, auzul indeamna spre blues si rock progresiv, iar rezultatul este un amestec greu de definit, dar imposibil de omis. Fiecare nota, fiecare cuvant - totul pulseaza, viu si puternic. Muzica noastra se asculta, se simte, se... traieste."

Inceputurile muzicale ale lui Stefan Tivodar merg inapoi spre 2004, cand avea loc primul contact al ieseanului cu scena folk. Despre Alex Nichita se poate spune ca isi cunoaste la perfectie instrumentul: tanarul ploiestean in varsta de 21 de ani a urmat pentru 8 ani cursurile Liceului de Muzica din orasul lui Nichita Stanescu.

Debutand in primavara lui 2009, Proiectul Tivodar a intrecut rapid fiecare stacheta, cucerind scene din Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Targoviste pana la primul mare test, festivalul Folk You de la Vama Veche. Iarna lui 2009 le-a adus celor doi Premiul Special al Juriului la cel mai prestigios festival de folk din tara: "Om Bun". Seria evenimentelor continua si in 2010: Proiectul Tivodar va asteapta pentru intalnirea de joi 13 mai, alaturi de prietenii din trupa Odyssey, in clubul bucurestean Twice.
www.tivodar.ro


Evenimente recomandate

Top