Noutăți și comunicate

Concert OCS si Velosonics in Club Control

6 februarie 2014
Concert OCS si Velosonics in Club Control
Joi, 6 februarie 2014, OCS revine in Club Control pentru un prim concert care le deschide sezonul 2014. Cu o experienta de peste 16 ani si 3 generatii de fani cuceriti iremediabil, Omul cu Șobolani revine pe scena mai înțelept, dar la fel de rock`n roll! Tanara trupa Velosonics da startul riffurilor alternative.

Fb event. Intrare: 20 lei.
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, București (Sala Berlin). http://www.facebook.com/clubcontrol



Omul cu Șobolani sau OCS s-a infiintat in 1997 in Constanta, imbogatind scena muzicii alternative romanesti cu o trupa care avea sa devina emblema unei generatii nonconformiste. In cei peste 16 ani de activitate, piesele lor n-au lipsit din playlist-urile si top-urile posturilor de radio si a televiziunilor de specialitate.

In 2013, Omul cu Șobolani lansa "Marea Căutare", un album-manifest care s-a conturat in aproximativ 2 ani, printr-o cautare muzicala si spirituala care a scos la iveala cel mai "introspectiv" album semnat Ocs.


Piesele care au dat tonul celui mai recent album - "Cauta", "Visule", "Ridica-te si mergi in maini", sau cel mai nou single "Am ce dau"- propun teme de gandire ce provoaca si intriga `copilul rebel`.

http://www.youtube.com/watch?v=QL8yexesl2A

Discografie : Razna (1999), Ne punem in cap (2001), Mainile sus! (2002), Ocs tv (2004), Best before 2005 (2005), Superparanoia (2006), Dansam legati la ochi cu spatele la zid (2009), Retro (2011), Marea Cautare (2013).

http://www.omulcusobolani.ro
http://www.youtube.com/user/OCSoficial.
http://www.myspace.com/ocsband
http://www.facebook.com/pages/Omul-cu-sobolani/171884498516



Velosonics este o formație românească de pop-rock libertin din București, fondată în 2013.

Componența actuală îi are pe Adrian Spier la voce si chitară acustică, pe Cristian Prihotcă la tobe, Cezar Rădoi la clape, Andrei Niculescu la chitară lead, pe Flavius Prelipcean la bas și pe Marius Acsîntoaie la chitară ritm. Velosonics înseamnă play-uri mioritice, perfect pop, producție impecabilă, sunet curat și sound british.

http://www.facebook.com/Velosonics
http://www.youtube.com/user/Velosonics
soundcloud.com/velosonic



Parteneri media: Radio Guerrilla, Eclectic Fm, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, SapteSeri, Academia Catavencu, Vice, Decat o Revista, Catavencii, Sunete, Tataia, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, HypeStreet.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, hotcity.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro


Evenimente recomandate

Top