Noutăți și comunicate

Concert No.13 in Music Hall

17 martie 2011
Concert No.13 in Music Hall
Joi, 17 martie 2011 sunteti invitati in Music Hall la un concert al trupei No.13 de la ora 21:00.

Pretul unui bilet este de 20 lei.

Music Hall, clubul unde muzica live de calitate este la ea acasa, va invita joi, 17 martie sa petreceti o seara de hit-uri pop-rock in compania Trupei No.13.

Fondata la inceputul lui iunie 2003, cand Deni, Cristi, Lucian si Silviu, vechi prieteni, s-au apucat de repetat intr-unul din birourile patronului unui club din Bucuresti, care vine cu propunerea de a canta o zi pe saptamana in club, dand astfel prima sansa formatiei de a aparea live in public.

Practic de aici a inceput totul. Baietii s-au pus pe repetat si in maxim 3 saptamani au reusit sa insumeze 30 de piese-covers, incingand serile de joi si, mai apoi, de duminica din fostul Juke Box.

Dupa mai bine de un an si jumatate, repertoriul formatiei creste considerabil, atat in cantitate, dar, mai ales, in calitatea pieselor, direct proportional cu exigenta membrilor trupei. No.13 incepe sa fie considerata de foarte multi ca fiind "trupa cu cel mai bun sound live din Romania" si, fara indoiala, cel mai bun grup care abordeaza repertoriul international.

Atitudinea amicala, umorul si prestatia scenica atrag in continuare simpatia celor care inteleg fenomenul muzical si se regasesc in calitate. Dorinta de a oferi un tribut artistilor care i-au determinat sa faca muzica, bucuria de a canta si magia relatiei cu publicul, au cristalizat un grup cu un sunet unitar si atitudine profesionista.

De remarcat faptul ca No.13 a cantat in club alaturi de Pink (acompaniind-o), Twin Dragons si multi alti artisti internationali, care au trecut pragul clubului in care No.13 canta, devenit un punct de atractie si pentru lumea muzicala.

Din 2010 trupa No.13 este reprezentata de Deni, Silviu, Cristi-Americano si Kani Rusu.

Music Hall, promotor al muzicii de calitate, pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro.
Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top