Noutăți și comunicate

Concert Nightstalker in Timisoara

6 aprilie 2017
Concert Nightstalker in Timisoara
Veterani ai genului stoner rock, grecii de la Nightstalker își promovează cel mai recent album „As Above, So Below” într-un nou turneu european ce va cuprinde mai multe concerte pe teritoriul României:

2 aprilie - București, Quantic
5 aprilie - Cluj, The Shelter
6 aprilie - Timișoara, Daos Club
6 mai - București, Soundart Festival

Formată la sfârșitul anului 1989 de către vocalul (și pe atunci tobarul) Argy, Nightstalker a îmbinat cu succes influențele heavy rock cu ritmuri funky și melodii grunge, fiind pionieri ai genului stoner rock.

În 1994 au lansat EP-ul „Side Fx”, iar în 1996 Nightstalker și-a consacrat propriul stil prin sonoritățile grele și întunecate de pe primul album de studio, „USE”. Anul 2000 a văzut o mică schimbare în componența trupei, precum și un nou EP - „The Ritual”, ce i-a împins mai adânc în tărâmurile cele mai îndepărtate, întunecate și psihedelice. Albumele „Just a Burn” din 2004 și „Superfreak” din 2009 au adus trupei un nou val de fani devotați din întreaga lume. În 2016 au lansat un nou album, „As Above, So Below” pe care s-au și apucat să îl promoveze prin mai multe turnee naționale și internaționale.

Concertul din Timișoara de pe 6 aprilie este organizat de Haywire Booking și va fi găzduit de către club Daos.

În deschidere vor cânta localnicii de la The Different Class, un power-trio al cărui țel este să promoveze un nou sound instrumental în epoca electrică în care trăim. Trupa combină blues, funk și stoner psihedelic într-un melanj pe care ei îl numesc Groove Rock. La baza acestui stil este improvizația live. Forma pe care o ia muzica este liberă, având structură doar la un nivel macro. Astfel, fiecare concert The Different Class energizează publicul într-un alt fel, iar cel mai autentic mod de a le asculta muzica este în fața scenei.

Bilet - 30 lei

Program:
21:00 - 21:45 - The Different Class
22:00 - Nightstalker

https://www.facebook.com/events/321973414871498/




Evenimente recomandate

Top