Noutăți și comunicate

Concert Nightlosers in Club Puzzle din Bucuresti

7 aprilie 2014
Concert Nightlosers in Club Puzzle din Bucuresti
Luni, 7 aprilie 2014, in cadrul serilor MooNDay Jazz, Blues and More din Club Puzzle, va avea loc concertul de blues ardelenesc al trupei Nightlosers.

Acces pe baza de bilet de intrare: 25 de lei. Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://facebook.com/liveinpuzzle



"Blues-ul pe care il canta e superb, partea vocală complet autentică, oamenii aștia chiar stiu ce fac!" (Keith Shadwick, The Independent)

Nightlosers este o trupa infiintata in 1994, binecunoscuta pentru muzica lor ce combina blues american cu elemente de folclor autentic ardelenesc.

Au devenit cunoscuti publicului roman in anii 90 datorita pieselor "Betivan Ratat" (promovata prin concerte live la Pro Fm) si videoclipului piesei "Dragostea-i ca si o raie (Zavaidoc)".

In cei peste 18 ani de existenta, au concertat atat in cluburi, la nunti, chefuri dar si in cadrul celor mai mari festivaluri din tara si din Italia, Spania, Franta, Germania, Canada, Usa, Albania Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Suedia, Grecia, Israel, Portugalia, Anglia...

Muzica lor binedispune, salta inima si picioarele, show-ul este dinamic, cu surprize fel de fel, cu un umor incredibil de romanesc sustinut de un blues ca la carte!

Discografie
- Sitting on the top of the world (1994) - caseta - in curand re-editat pe cd
- Plum Brandy Blues (1998) - Cd
- Rhythm & Bulz (2004) - Cd
- Cinste Lor (2013) - Cd

Hey, Good Looking
http://www.youtube.com/watch?v=UMciDP5cxhg

Mary Ann
http://www.youtube.com/watch?v=OmroGLpVbw8


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top