Noutăți și comunicate

Concert Nico&Band in Hard Rock Cafe

12 octombrie 2012
Concert Nico&Band in Hard Rock Cafe
Vineri, 12 octombrie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti asteptati la un concert NICO & BAND in Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 25 ron. Incasarile obtinute din vanzarea biletelor de intrare vor fi donate Asociatiei Bolnavilor de Cancer "Phoenix".

Si anul acesta, Hard Rock Cafe Bucuresti, impreuna cu AVON Romania, vor organiza un concert caritabil in cadrul campaniei internationale PINKTOBER, eveniment menit sa atraga atentia asupra importantei consultului medical de specialitate si a prevenirii riscului de imbolnavire de cancer mamar. Concertul va avea loc pe 12 octombrie, de la ora 21:00 si o va avea ca invitata pe Nico, alaturi de trupa ei.

Luna octombrie este marcata in reteaua Hard Rock International de PINKTOBER - campania de prevenire si combatere a cancerului la san, afectiune clasata pe locul doi in lume in randul celor mai raspandite forme de cancer, dupa cel pulmonar. Evenimentul este sustinut de AVON Romania, companie care in ultimii 10 ani a finantat proiecte pentru depistarea si tratarea cancerului la san si a oferit donatii de peste 2 milioane de dolari in beneficiul spitalelor importante din toata tara.

Participantii la evenimentul de la Hard Rock Cafe vor avea parte nu doar de un concert live de exceptie, sustinut una dintre cele mai apreciate voci feminine ale momentului, ci si de posibilitatea de a cumpara unul dintre tricourile seriei limitate PINKTOBER, create special pentru aceasta campanie.

2-Concert_NicoBand_in_Hard_Rock_m23aVbMso7.jpg

Potrivit statisticilor, 1 din 8 femei risca sa dezvolte cancer la san, insa, descoperita in faza incipienta, afectiunea poate fi vindecata in proportie de 94%. Implica-te si tu in campanie, cumparand produsele cu fundita roz. Profitul obtinut din vanzarea acestora va fi investit in
aparatura medicala si in campanii de educare a femeilor. Mai multe detalii pe http://www.stopcancerlasan.ro


Evenimente recomandate

Top