Noutăți și comunicate

Concert Nervochaos, Vidma si Chaos Cult in Private Hell

14 iunie 2014
Concert Nervochaos, Vidma si Chaos Cult in Private Hell
Sambata, 14 iunie 2014, Romanian Thrash Metal Club va invita in club Private Hell din Bucuresti la un show death metal asigurat de trupa braziliana Nervochaos, avand ca invitati trupele Vidma si Chaos Cult din Bucuresti.

Pretul biletelor este de 15 lei si vor fi disponibile la intrare in ziua evenimentului.
Adresa Private Hell Rock Club : Calea Griviței, Nr. 91, București.



Nervochaos a luat fiinta in primavara anului 1996, cu ideea de a crea o muzica agresiva si haotica spargand barierele de Death Metal si Hard Core.

Nervochaos si-au castigat statutul de cult in scena muzicii extreme prin munca depusa in ultimii ani, oferind o extravaganta autidiva in felul lor unic.

Demo-urile lor au devenit incet incet obiecte de colectie in mediul underground, atragand astfel un fan base statornic ce le-a oferit suportul si pentru materiale viitoare.

"Nervo Chaos" a fost lansat la sfarsitul anului 1996, fiind primul demo lansat de trupa. Au urmat pe rand in 1998 "Pay Back Time" primul lor Cd, "Disfigured Christ" un nou demo in 2000, "Legion of Spirits Infernal" in 2002, "Necro Satanic Cult" in 2004, "Quarrel in Hell" in 2006, "Battalions of Hate" in 2010, si "To The Death" ultimul lor material in 2012.
Dupa ce au impartit scena cu mari clasici, cum ar fi Venom, Cannibal Corpse, Napalm Death, Kreator sau Carcass este ușor sa iti dai seama de unde isi trage trupa inspirația, desi daca ne intrebati pe noi credem ca (overall ) Suffocation este principala sursa de inspiratie.

Componenta
- Eduardo Lane - Tobe
- Guiller - Chitara
- Felipe Freitas - Bass
- Quinho - Chitara

https://www.facebook.com/NervoChaos
https://www.facebook.com/VidmaOfficial
https://www.facebook.com/ChaosOfficial

http://www.youtube.com/watch?v=F9Nd6E8GWBk


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top