Noutăți și comunicate

Concert Negura Bunget in Rockstadt Brasov

3 decembrie 2011
Concert Negura Bunget in Rockstadt Brasov
Sambata, 3 decembrie 2011, incepand cu ora 20:00 sunteti asteptati in clubul Rockstadt din Brasov la un concert al trupei Negura Bunget. In deschidere vor canta cei de la Carpatica si Agamendon.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Trupa NEGURA BUNGET se intorc in Brasov, pentru a celebra cei 15 ani de activitate printr-un turneu ce se numeste Transylvanian Legacy Tour 2011. Chiar daca se afla in orasul nostru a doua oara anul acesta, fiind adusi de Next Evil Event in martie a.c., trupetii promit un show original, cu multe elemente noi care sa adauge un plus de savoare show-urilor cu care ne-au obisnuit. Alaturi de Negura Bunget vor concerta si cei de la CARPATICA, trupa ce se va afla de asemenea pentru a doua oara in orasul nostru, o trupa cu potential, o trupa ce se potriveste perfect pentru deschiderea unui spectacol pagan ideal.

O mare surpriza pentru publicul brasovean si nu numai va fi AGAMENDON, trupa de melodic death metal originara din Germania. Formatia se afla pentru prima data in Romania, iar concertul de la Brasov este singurul din tara noastra aflat pe lista nemtilor.

Berea va fi in cantitati incomensurabile iar nelipsita tombola ii va face pe unii dintre voi bogati in artefacte muzicale.

Va asteptam cu maxim drag,

Next Evil Event.

facebook
https://http://www.facebook.com/event.php?eid=301933313159113
last.fm
http://www.last.fm/event/3116782+Negura+Bunget+at+Rockstadt+on+3+December+2011
MySpace
http://www.myspace.com/events/View/12215076/Next-Evil-Event/Negura-Bunget-Agamendon-Carpatica


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top