Noutăți și comunicate

Concert Negura Bunget, Grimegod si Northern Plague in Red Alert

18 martie 2015
Concert Negura Bunget, Grimegod si Northern Plague in Red Alert
Miercuri, 18 martie 2015 Benediktus Production vă invită la un concert al trupelor Negura Bunget, Grimegod și Northern Plague în Red Alert. Concertul face parte din turneul de lansare al noului album, "Tău".

Support act: Ploiesti 20 lei
Fb event Ploiesti: https://www.facebook.com/events/758154594298994/



Negura Bunget a finalizat inregistrarile, mixajul si masteringul noului album TÄ‚U la sfarsitul lunii septembrie 2014. Ca prima parte a unei trilogii muzicale si vizuale legate de Transilvania, TÄ‚U e concentrat pe partea naturala, explorand locuri spectaculoase, precum si legendele, miturile si traditiile acestora, deschizand o fereasta catre trecutul unor locuri legendare. Albumul va fi lansat la inceputul anului 2015 de casa de discuri germana Prophecy Production.

De curand, Negura Bungert a realizat cu sprijinul casei de discuri o auditie in premiera a noului album, la care au participat cativa jurnalisti de la cele mai importante reviste de profil din lume: Metal Hammer Anglia, Rock Hard Germania, Rock Hard Franta, Terrorizer Anglia, Legacy Germania. Pe langa prezentarea albumului, care a avut loc in studioul Negura Music, acestia au mers altaturi de formatie si intr-o calatorie incateva din tarimurile care au fost sursa de inspiratie a abumului.
In 2015, Negura Bunget va porni la drum in cadrul unui amplu turneu European si va ajunge pana in America de Nord iar vara intr-un turneu de festivaluri.

Negura Bunget inseamna:
Gabriel Mafa / Negru - tobe / percutii / tambal / xilofon / tulnic
Tibor Kati - voce / chitara / keyboards
Adrian Neagoe / Oq - chitara / voce / keyboards
Petrică Ionuțescu - fluier / tulnic / trompeta / instrumente traditionale
Ovidiu Corodan - bas



Invitate alaturi de timisoreni, sunt trupele Grimegod (emotional metal - Romania) si Northern Plague (black metal - Polonia)

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=yG6BcesgOW0&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=84vcHNJglu8&feature=youtu.be

Un eveniment sustinut de Romanian Rock Radio !


Evenimente recomandate

Top