Noutăți și comunicate

Concert Negru Latent in Yellow Club

22 iulie 2017
Concert Negru Latent in Yellow Club
Astazi, 22 iulie 2017, sunteti invitati de la ora 21:00 la concertul trupei Negru Latent in Club Yellow.

Intrarea este libera.

Acesta este un concert de promovare a noului material muzical format din 7 piese noi (albumul 4). Desigur se vor canta si cateva din piesele mai vechi in noua componenta, cu Maria, noua solista.

Negru Latent este un trio din București, România, înființat în noiembrie 2007.

De la început trupa s-a înscris pe coordonatele culturii goth, subgenul darkwave. După câteva concerte de recunoaștere prin clubrile bucureștene, la începutul anului 2009 NL urcă pe scenă în cadrul First Romanian Darkfest, unul dintre puținele evenimente de gen din România. Astfel s-a alăturat trupelor germane Das Ich, In Strict Confidence și Diary of Dreams ca unică reprezentantă a scenei gotice românești. În anii care au urmat trupa NL a avut o activitate concertistică deși sporadică totuși constantă, cam 2 concerte pe an.

În decursul anilor componența s-a schimbat de mai multe ori, astfel că actuala formulă constă în: Maria – voce, Nes – chitară, Dragoș – clape. A existat și un experiment în 2010 când trupa a urcat pe scena The Silver Church cu tobar, sunetul dovedindu-se totuși prea „rock” pentru intenția stilistică „wave” care a stat la baza proiectului și a întregului repertoriu.

Repertoriul curent al trupei este format exclusiv din piese proprii existând material pentru 4 albume, aproximativ 50 de piese pe care NL le rotește funcție de stare sau de eveniment.

Sonoritatea NL este formată din trăsături melodice precise acompaniate de consonanțe și disonanțe astfel creându-se un ansamblu muzical alternativ care se schimbă delicat de la un album la altul. Lirica este învăluită teatral în atmosferele misterioase și întunecate ale regretelor, coșmarurilor sau revoltelor prin care subiectul copleșit vrea să fugă, să iasă ori să se afunde în căutarea unei iesiri sau a unei sperante.

Concert Negru Latent After Party Karaoke

https://www.facebook.com/Negru-Latent-247262951987363/

https://soundcloud.com/negru-latent



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top