Noutăți și comunicate

Concert Negativ, Aquila si Apotheoses in Ageless Club

21 decembrie 2012
1-Concert_Negativ_Aquila_si_Apo_pvg8BSpu.jpgVineri, 21 decembrie 2012, Ageless Club invita de la ora 20:00 publicul amator de metal la unul dintre ultimele evenimente metal al anului 2012, lansarea albumului de debut al thrasherilor de la N.E.G.A.T.I.V.

In deschidere au fost invitate trupele Aquila si Apotheoses pentru a incinge atmosfera.


Intrarea este este libera.

Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Detalii și rezervări: 0728.264.690, http://www.ageless.ro


N.E.G.A.T.I.V.

N.E.G.A.T.I.V. este una dintre putinele trupe de thrash metal old school din Romania, iar primul lor material, un adevarat tur de forta, contine 5 compozitii proprii plus o preluare din patrimoniul cultural romanesc, create in perioada 2010 - 2012. Primul single lansat de pe album se numeste "In Zadar" si poate fi ascultat mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=SADaazN87rU


Aquila

Aquila este un nume vechi in peisajul metal autohton, trupa fiind infiintata in Bucuresti in primavara anului 1990. Sound lor este axat pe heavy metal old school/power metal, fiind influentati de trupe precum Judas Priest, Iron Maiden, Queensryche, Primal Fear, Nightwish. 
De-a lungul timpului componenta a suferit nenumarate modificari, grupul activand pana in anul 1998. Leader-ul trupei, Leo Gherasim, resusciteaza Aquila in anul 2009, dupa 11 ani. Luna aprilie a noului an va marca intrarea in studio a trupei Aquila pentru a inregistra primul album.
https://www.youtube.com/watch?v=OlGOSTkRMJA


Apotheoses

Apotheoses tind sa devina o formatie de referinta in peisajul symphonic power metal din Bucuresti. Muzica lor poate fi mai bine definita ca avand un sound expansiv ghidat de vocea solistei si de partiturile de claviatura sustinute de o sectie ritmica solida. 
Tematica lirica fantastica cu inspiratie Lovecreftiana intregeste aerul mistic semnat Apotheoes.
http://www.youtube.com/watch?v=1jEt4FvCaiM


Albumul de debut N.E.G.A.T.I.V. va fi disponibil publicului incepand cu seara concertului.
Albumul a fost inregistrat la N.E.G.A.T.I.V.  STUDIO, iar mixul si masterul au fost facute de Iustin Petrescu. Artworkul albumului este creatia lui Catalin Petrescu.

Evenimentul este sustinut de Cavalleria Events / Underground Metal Resistance.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top