Noutăți și comunicate

Concert Nansi Brandes si Sopranos in Jukebox Venue

23 iunie 2012
Concert Nansi Brandes si Sopranos in Jukebox Venue
Concertul Nansi Brandes & Sopranos - Classic Comedy Show, programat pe 9 iunie 2012, in Jukebox Venue, a fost amanat pentru data de 23 iunie 2012.

Data concertului a fost decalata din motive tehnice legate de buna functionare a spectacolului.

Biletele achizitionate pentru 9 iunie 2012 vor fi valabile pentru concertul din data de 23 iunie 2012. Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro. Pretul unui bilet de intrare este de 70 de lei asezat si de 40 de lei in picioare.

Legendarul compozitor, dirijor, orchestrator si actor, Nansi Brandes, prezinta un show complex, unic, ce imbina elemente de stand-up comedy, de teatru si de pop- opera.

"Nansi Brandes & Sopranos" reprezinta un concept nou, o replica la Cei Trei Tenori (Carreras / Domingo / Pavarotti). Astfel, pentru prima data in lume, cele mai cunoscute arii de opera vor fi cantate de trei soprane : Dana Albo, Shirly David si Philosoph Paraschiva. Alaturi de Nansi Brandes, pe scena va urca si celebrul violonist Alex Bronsky.

Invitatul special al evenimentului este fostul coleg din trupa Rosu & Negru si bunul prieten- Ovidiu Lipan Tandarica. "Nansi Brandes & Sopranos" este un eveniment de exceptie, ce se adreseaza tuturor celor care apreciaza muzica de calitate si umorul.

Accesul in club se realizeaza incepand cu ora 20:00.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top