Noutăți și comunicate

Concert Nadja si Leaver in Question Mark

29 martie 2014
Concert Nadja si Leaver in Question Mark
Sambata, 29 martie 2014, incepand cu ora 21:00, in premiera Bucuresteana, 148 Records si Amek te invita in Question Mark la concertul trupei canadiene Nadja. Deschiderea va fi asigurata de trupa Leaver (Bulgaria).



Nadja este proiectul doom drone al unuia dintre cei mai productivi si apreciati muzicieni ai timpurilor noastre - Aidan Baker.

Desi initial format în 2003 ca si un proiect solo, acesta s-a transformat doi ani mai tarziu intr-un duo prin alaturarea basistei si in acelasi timp vocalistei Leah Buckareff.

Nadja are la activ peste zece albume lansate, dar si un numar impresionant de Ep-uri, split-uri, si colaborari cu artisti ca si Atavist, Black Boned Angel, Fear Falls Burning, A Storm of Light, OvO sau Pyramids, editate de-a lungul timpului de label-uri precum Alien8 Recordings, Important Records, Beta-lactam Ring Records, Profound Lore, Crucial Blast si The End Records.

Nadja se pregatesc de lansarea noului lor album, Queller, ce va apare pe piata sub egida Essence Music in cursul acestui an.

http://www.youtube.com/watch?v=3U191nZOfNM

Mai multe despre Nadja pe : http://facebook.com/LuvNadja
http://www.nadjaluv.ca/
http://brokenspineprods.bandcamp.com/



Leaver este proiectul lui Angel Simitchiev (Mytrip) si Daniel Donchov (Expectations), prin care încearca sa dezvolte un sunet ambient / drone printr-o perspectiva compozitionala.

Cei doi tocmai au terminat de inregistrat primul lor album ce va fi lansat in Martie 2014.

Mai multe despre Leaver pe: http://facebook.com/leaverdrone



Rsvp: https://www.facebook.com/events/1392698324324715/
Intrare: 25 Ron - numar limitat de bilete ce se pot achizitiona si in pre-sale de la bar
Question Mark - Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria)

Intrarea se face dinspre Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa.....iar Jack Nicholson te priveste la fel ca in The Shinning.

Deschide, atentie la primul pas, si acolo iti vei gasi prietenii, trupele preferate, sunetele ce te fac sa dai din cap.

Restul.....este petrecerea despre care le vei povesti prietenilor a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top