Noutăți și comunicate

Concert Monarchy si HITT in Silver Church

30 septembrie 2011
Concert Monarchy si HITT in Silver Church
In 30 septembrie 2011, clubul The Silver Church din Bucuresti va gazdui un concert al trupei MONARCHY, începând cu ora 18:00, concert urmat de artistul japonez visual kei HITT.

Debutul european al lui HITT s-a produs in 2009 odata cu lansarea albumului "Kakkotsuke Man". HITT este un artist atipic, chiar si pentru cunoscatori, cu un stil muzical deosebit : jrock, piano rock cu influente jazzy. (http://www.megahitt.com/ )

MONARCHY - Totul a început în anii 90 cand Monarchy a luat ființă prin Iulian Rob (Guitar) si Marian Leușteanu (Bass) fiind completata in curand cu sosirea tobosarului Geani Matei. Încă de la început, trupa s-a confruntat de multe ori cu schimbări ale membrilor iar activitatea a fost reluată în 2009 odată cu sosirea lui Dragoș Crețu (lead vocalist) și a lui Cornel Stefan (keyboards). In formula completa trupa a început să lucreze la materialul nou, băieții fiind deja în studio pentru primul album ce va fi lansat în această toamnă. (http://www.monarchyband.ro).

Colaborarea băieților de la Monarchy cu HITT continuă cu un concert programat a se desfășura la Sofia, Bulgaria in clubul Rock Theatre, pe data de 1 octombrie 2011.

Biletele sunt disponibile în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas sau online pe http://www.eventim.ro.

http://www.kanzenmusic.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top